https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na Božičnem senju obisk Dedka Mraza in nastop Čukov

23.12.2018 ob 10:00  

Včeraj se je s celodnevnim dogajanjem zaključilo Božično senje, ki je trajalo tri dni. Otroke je obiskal Dedek Mraz, za zabavo pa so poskrbeli Čuki.


Včeraj je bilo na Drevoredu Martina Luthra zelo pestro. Na drsališču je potekala animacija na ledu, na odru je nastopil Harmonikarski orkester Murska Sobota, najmlajši pa so najbolj nestrpno pričakovali prihod Dedka Mraza, ki se je s svojimi spremljevalci pripeljal kar s kočijo. Seveda pa ni pozabil na sladkarije za vse pridne otroke.

Za pravo vzdušje, dobro voljo in predvsem zabavo pa so poskrbeli Čuki, nad katerimi so bili najbolj navdušeni najmlajši in tudi malce starejši. Stojnice z gostinsko ponudbo in rokodelskimi izdelki so bile polne ljudi, prav tako jih je veliko uživalo na ledu.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.12.2018 ob 11:45 vladop gost

      Nova lokacija se je pokazala da je premajhna za toliko ljudi,v bodoče bodo mogli razširiti na cesto do ulice Št. KOVAČA .

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.12.2018 ob 13:04 nekdo gost

      lepa gesta, da dobijo otroci darilo od dedka Mraza, ampak to letos se točno vido posiljevanje lokacij in njihovo upravičevanje. Prostora je bilo občutno premali, ne vam kaj so mislili, da ko bodo Čuki bo 20 ljudi. Slišalo se ni skoraj nič, kvaliteta zvoka je bila katastrofalna in si to Čuki ne bi smeli dovoliti. Potem pa še starši, ki njim ni zadosti, da so z otroki v prvi vrsti, ne oni morajo biti kar na odru in delati še večjo gužvo in posledično zastirajo pogled tistim odzadaj. Bi pa vsem prepovedal te presnete telefone. Pa ne morem zvezdica ali palček ali kdor koli že je spremljevalec dedka Mraza slikati v prvi vrsti dedka Mraza. Tam si iz drugega razloga. Tudi ostali fotografi, verjetno tudi s tega portala so se posatavljali kar pred dedka Mraza. V glavnem bila je organizacijko porazna prireditev. Slab zvok, premalo prostora, gužva na odru, nepotrebni ljudje na odru.

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.12.2018 ob 15:15 sobočanec gost

      To ni čar BOŽIČA !Čar božiča je skromnost , dobrotljivost, ljubeznivost itd... !Tukaj pa je bil prikazan (čar blišča ) ! Zgrešeno ,skregano z logiko časa in dejanj !!!!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.12.2018 ob 22:06 božič gost

      Dobro,da enkrat imamo decembra mir v Kocljevi . Dokaz,da so naše pritožbe dosegle svoje in,da so cirkuško areno odselili .Sedaj še samo uredimo,da v poletnih mesecih ne bo več galame na trgu in po tem bomo živeli srečno do konca svojih dni .

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2018 ob 15:04 grinch gost

        Če hočeš takšen mir oz. tišino,potem prodaj stanovanje in se odseli. Dejansko živiš v centru mesta in si želiš, da se ne bi dogajalo nič. To ne gre skupaj. Za mesto so značilne proreditve in raznorazne zadeve, ki oživijo mestni utrip.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.12.2018 ob 6:10 gost

      Pa dedek mraz ne sodi k božiču,on je komunist.Namesto njega bi moral biti božiček halo ka se van je dokraja odpelalo.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.12.2018 ob 13:32 grinch gost

        No če smo natančni, tudi božiček, vsaj v takšni podobi, kot ga vidimo po tv, torej rdeč, ne spada h božiču,ker je ameriska oz. Coca colina pogruntavščina. K božiču spada jezuscek, oz. Po nemško kristkind. Ki pa nima televizijske podobe. Vse to je preveč skomercializirano. Če se hočemo vrniti k tradiciji, bi nas obiskal samo Miklavž. Doma pa bi nam jezuscek k jaslicam postavil darilo. Božiček oz. Santa Claus je ameriški, dedk mraz pa ruski. Mi smo pa pobrali vse. Ampak vsak naj pri sebi najde kaj ke bistvo božiča. Seveda tudi obdarovanje, ampak ne samo in vedno nekaj kar se kupi. Pa lep božič vsem.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.12.2018 ob 12:53 božič gost

      grinch............. Če te zanima je blok bil prej na Kocljevi,kot drsališče . Nimam namena prodati stanovanje,ker mi ga nisi ti kupil niti MOMS niti Stanovanjski sklad,če te zanima .Če smo nekaj dosegli bomo tudi,da se poletnih dneh ne bo rogovililo in igralo .Prireditve vi imejte v parku na btc,ali pa tam pri Obiji to v mestu ne sodi .Jaz in dosti nas lahko živimo brezi prireditev .Poščijem se na mestni utrip

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.