https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO in VIDEO: Koncert vokalne skupine BeleTinke privabil množico

Beltinci, 25.12.2018 ob 9:00  

BeleTinke so v nedeljo, 23. decembra, v Beltincih pripravile letni koncert s katerim so letos obeležile tudi 5 let delovanja.


Dekleta so za polno cerkev sv. Ladislava pripravile bogat program, od slovenskih ljudskih pesmi, pesmi Rudija Bučarja ter Vlada Kreslina, do svetovnih uspešnic. Seveda pa ob prihajajočih praznikih niso manjkale božične pesmi, kot so Poslušajte vsi ljudje, Santa Baby in Sveta noč. Ob tem jih je na klavirju spremljala pianistka Olga Kous.

Skupina trenutno šteje dvanajst članic, proti koncu koncerta pa so se jim ob petju pridružile še nekdanje članice, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov niso več aktivne v skupini.

Najbolj vztrajne članice so ob priložnosti prejele bronaste Gallusove značke, ki jih prejmejo posamezniki za več kot 5 let aktivnega udejstvovanja na področju ljubiteljske glasbene dejavnosti. Značke so prejele: Tjaša Sobočan, Tina Šendlinger, Katja Šimonka, Petra Vučko, Damijana Žalig in Tjaša Šimonka.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.