https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Božično novoletni koncert pihalnega orkestra obiskal dedek Mraz

Murska Sobota, 24.12.2018 ob 11:00  

V nedeljo, 23. decembra 2018, je na osnovni šoli I v Murski Soboti potekal tradicionalni božično novoletni koncert pihalnega orkestra Murska Sobota.


Glasbeniki so, pod vodstvom dirigenta Simona Novaka, izvedli božično novoletni koncert ob 85. obletnici obstoja pihalnega orkestra. Ob tej priložnosti so muzikantom podelili tudi Gallusove značke, pred zaključkom programa pa je prizorišče obiskal Dedek Mraz in dirigentu podaril novo dirigentsko palico.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2018 ob 12:19 vladop gost

      Cejli svejt je zmejšani,kakšne javne prireditve imamo,se vijdi kdo je na oblasti .Hočejo ljudi zmesti v glavah da lažje manipulirajo z nami !

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2018 ob 17:02 vladop gost

        Vsi ki mi dajete minuse, bi verjetno radi da božička še obišče Marx, Lenin in Stalin ,to je za vas prihodnost Slovenije !( Hvala za takšno prihodnost ).

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.12.2018 ob 21:47 Gost gost

        Poznas oni vic, ki ga najstniki govorijo. Kdo je dedek mraz? Cetnik, ki je padel v varekino.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.