https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

FOTO: Predsednik Borut Pahor odprl vrata Predsedniške palače

27.12.2018 ob 6:00  

Ob včerajšnjem državnem prazniku, dnevu samostojnosti in enotnosti, je predsednik države Borut Pahor, odprl vrata Predsedniške palače za obiskovalce, ki jo je tokrat obiskalo več kot 500 ljudi.


Na obisk se je odpravilo tudi Društvo upokojencev Krog-Satahovci, ki jih je bilo kar 45. Najprej je predsednik države nagovoril vse obiskovalce, v katerem je poudaril sodelovanje in spoštovanje, za kar pa se moramo truditi in prispevati vsak svoj delež. Program je z glasbo popestrila Martina Šraj, bolj znana pod umetniškim imenom Ina Shai.

Nato je sledil še ogled protokolarnih in delovnih prostorov predsednika Republike Slovenije. V svoji pisarni je obiskovalcem s Tanjo Pečar odgovarjal na številna vprašanja obiskovalcev ter se z njimi fotografiral. Pred Predsedniško palačo je bila, kot je to običajno ob državnih praznikih, postrojena častna straža Garde Slovenske vojske.

Člani Društva upokojencev Krog-Satahovci so predsedniku Borutu Pahorju prinesli tudi majhno pozornost, sam pa je namenil nekaj besed tudi 100. letnici priključitve Prekmurja k matični državi, ki jo bomo praznovali prihodnje leto.

Dan samostojnosti in enotnosti praznujemo 26. decembra, na ta dan so bili leta 1990 uradno razglašeni rezultati plebiscita, ki je bil tri dni prej in na katerem se je 90 % volilnih upravičencev odločilo za samostojno Slovenijo.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2018 ob 13:02 gost

      Na teden delam 8357 dolarjev na 10642 dolarjev in veš, da je to najpreprostejši del, o katerem sem celo slišal. Moram samo naleteti na nekatere spletne strani in moje delo je končano. V vsakem trenutku lahko delam iz katerega koli kraja in uživam v svojem življenju. T0 lahk0 storite tudi z ... obisk te spletne strani ....... >>>>>> www.Internet43.Com

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.