https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V pekarni za 20 in v Turnišču za 40 tisoč evrov škode

28.12.2018 ob 8:30  

Znana višina škode v požaru.

Požar v Domanjševcih

Včeraj, malo po 3. uri so bili policisti obveščeni o požaru v pekarni v Domanjševcih. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo med prazniki, ko je bila pekarna zaprta. Do požara je prišlo  predvidoma na dovodu elektro inštalacij, kjer je začela tleti plastika. 

Tuja krivda je izključena in sledi poročilo na ODT. Materialne škode je za okrog 20.000 evrov.

Požar v Turnišču

Malo po 5. uri pa so bili policisti obveščeni o požaru na stanovanjski hiši v naselju Turnišče. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja požara je bilo ugotovljeno, da je iz neznanega vzroka zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše, od koder se je nato požar razširil na ostrešje stanovanjske hiše. V požaru je nastalo za približno 40.000 evrov materialne škode, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.