https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Znani so nastopajoči na Emi 2019

30.12.2018 ob 11:50  

RTV Slovenija je objavila seznam desetih izvajalcev, ki se bodo na izboru Ema 2019 potegovali za vozovnico v Tel Aviv, kjer bo drugo leto potekalo tekmovanje za pesem Evrovizije.

Prijavljenih skladb je bilo 103, deset pesmi in izvajalcev, ki se bodo predstavili na izboru Ema 2019, pa je izbrala štiričlanska izborna komisija. Sestavljali so jo glasbenica, pevka in zmagovalka Eme 2018 Lea Sirk, muzikologinja in vodja založniške dejavnosti Mojca Menart, glasbeni urednik in urednik glasbenega uredništva Vala 202 Žiga Klančar ter urednik izbora Ema - Pesem Evrovizije 2019 Aleksander Radić.

Izbrani so bili naslednji izvajalci: Fed Horses, INMATE, Kim, Lumberjack, Okustični, Raiven, Renata Mohorič, René, Ula Ložar in Zala Kralj & Gašper Šantl.

Izbor Ema 2019 bo potekal februarja, kjer bomo slišali vseh deset izbranih pesmi. Ob tem so na RTV Slovenija še zapisali, da bo končno besedo pri glasovanju imelo občinstvo. O dveh superfinalistih bo sicer najprej odločala strokovna žirija, zmagovalca pa bodo izbrali samo gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem.

Foto: RTV Slovenija

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2018 ob 18:38 Pille gost

      Dobro, da je ultraviolična spaka izpadla iz izbora.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.12.2018 ob 19:46 Hell gost

      )))* Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.01.2019 ob 9:43 Joze gost

      Rad bi za eno noc dekle

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.