https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

FOTO: Letalski miting Aviofun 2011 v Mariboru (1. del)

Maribor, 03.06.2011 ob 21:07  

Na Letališču Edvarda Rusjana v Mariboru je potekal letalski miting Aviofun 2011, posvečen dvajseti obletnici samostojne Slovenije. Petnajst tisoč glavi množici se je predstavilo veliko število letal, helikopterjev in padalecev, zvezde dneva pa so bili skupina Red Arrows, letala britanskega kraljestva. Ob koncu je organizatorjem nekoliko zagodlo vreme, saj je pričelo deževati, vsi načrtovani poleti pa so bili kljub vsemu izpeljani.

Na prizorišču so se predstavili tudi piloti Slovenske Vojske, seveda pa je bilo  moč videti tudi prikaz veščin in usposobljenosti naših vojakov. Udeležili so se piloti letal in iz kar 10 držav, in sicer Austrije, Madžarske, Hrvaške, Italije, Srbije, Nemčije, Amerije, Nizozemske, Francije in Slovenije. Za vrhunec pa so poskrbeli piloti kraljevega letalstva Velike Britanije RED ARROWS.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Drugi del fotografij bomo objavili v nedeljo, 5. junija.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. andreja
      27.06.2011 ob 11:02 andreja

      ne vem zakaj se ta dogodek ni oglaševal. pri nas v ljubljani nismo vedeli zanj. Je to tako težko?!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.