https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Pomurke izgubile proti Krki

Murska Sobota, 5.1.2019  

V petek, 4. januarja 2019, je ob 20.30 uri, bila v športni dvorani Osnovne šole I, odigrana tekma Ženske extra lige, kjer sta se pomerili domača ekipa Pomurja in ekipa Krka. Zmagale so košarkašice Krke. 



ŽKK POMURJE : ŽKK KRKA   54:59

(16:14; 13:15; 8:15; 17:15) 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2019 ob 22:39 odbojka gost

      Bili bi lepo, če bi objavili tudi, kako igrajo slovenske odbojkarice za uvrstitev na EP. Objava bi bila zanimiva že zato, ker za reprezentanco igra Veronika Mikl iz ŽOK Ljutomer, trenutno pa v letošnji sezoni igra v klubu Roto-Kema Puconci. Naša perspektivna Pomurka je bila danes na tekmi proti Islandiji zelo uspešna. Po tekmi je dala tudi izjavo. https://siol.net/sportal/odbojka/kvalifikacije-ep-5-krog-slo-isl-487023

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.