https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica osebnega avtomobila trčila v peški

07.01.2019 ob 14:00  

V nedeljo, 6. januarja 2019, malo po 14. uri je voznica osebnega avtomobila v Ljutomeru trčila v peški.

Včeraj, 7. januarja 2019, je v Ljutomeru voznica osebnega avtomobila trčila v peški. Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 60 - letna voznica ob zavijanju na desno zapeljala na levo polovico vozišča in s sprednjim levim delom vozila trčila v peški, ki sta hodili ob levem robu vozišča proti njej. Ena od pešk je uporabljala medicinski pripomoček – hojico. 84- in 86 - letna peška sta bili z reševalnim vozilom odpeljani v SB M. Sobota, kjer je bilo ugotovljeno, da je bila ena huje in ena lahko telesno poškodovana.


Zoper voznico bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.