https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Preobrat in zmaga soboških košarkarjev

13.1.2019  

V soboto, 12. januarja 2019, je v športni dvorani OŠ I. bilo odigrano srečanje tretjega kola drugega dela prvenstva v 3. SKL, kjer sta se v napetem srečanju pomerili domača ekipa Radenske Creativ in ekipa Slovenskih Konjic. Slednji so veliko boljše začeli srečanje in prvi polčas dobili z 20. točk prednosti, a so domačini z izredno borbenostjo in srčnostjo srečanje uspeli zaključiti z zmago ter slavili z 76 : 66.

KK Radenska Creativ – KK Konjice 72:66
(14:25, 17:23, 24:12, 17:6)

V tretjem kolu drugega dela prvenstva  v 3 SKL  so košarkarji RADENSKA CREATIV SOBOTA v infarktni tekmi uspeli premagati goste iz SL.KONJIC.

V tekmi ,ki je v bistvu odločala , kdo se bo uvrstil v kvalifikacije za 2.DRŽAVNO LIGO, so Soboški košarkarji po nesrečnem in nepravičnem porazu v Vojniku, tokrat zmogli dovolj moči in premagali goste iz Sl. KONJIC.

Soboški košarkarji so tudi tokrat nastopili močno oslabljeni ,saj še zmeraj ni igral poškodovani Roman Dominko  in tokrat Nejc Juteršnik( ki je bil izključen na tekmi v Vojniku in ni smel igrati na tej tekmi),  Zmogli so dovolj moči,   ter z izredno  borbenostjo in veliko željo uspeli zmagati ,  kljub zaostanku 20 točk  v prvem polčasu tekme. Domači košarkarji so po zaostanku 20. točk, v drugem polčasu prikazali izredno igro v obrambi in  z borbenostjo uspeli v infarktni končnici tekme premagati goste iz S. KONJIC, ter si jim tako revanširati za poraz po podaljšku tekme v SL.KONJICAH. Z to zmago so si Soboški košarkarji na široko odprli  vrata za igranje v kvalifikacijah za 2. DŽAVNO LIGO.

Strelci KK RADENSKA CREATIV SOBOTA:
7. Zahaj Merlin 8
8. Matijevič Marko 16 (7:12)
9. Gomboc M. 11 (1:2)
11. Spešič Igor 6 (1:2)
13. Tratnik V. 18 (2:2)
15. Kukel Tilen 13 (1:2)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.01.2019 ob 18:01 Košarka je zakonn gost

      Pohvale dečke za igro...ali kda glejdan tej slike pa te na sobotainfo me srat prijme kejko je pomurec kvalitetno pod njime...nekšoga fotografa si nabavite.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.01.2019 ob 18:57 pro-fotograf gost

        vidiš, ka nemaš pojma... fotograf in fotografije so že vrejdi, nekaj malega sicer še falij, ali problem je pomurec in njihov izredno nekvaliteten program, ki dodaja logo, pri čemer izredno pokvari fotografijo... ;)

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.