https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Prijeti štirje državljani Alžirije

16.01.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo. Obravnavali so dve kaznivi dejanji, šest kršitev javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

 

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali gozdno tatvino, radgonski pa goljufijo.

V Črenšovcih so bili prijeti štirje državljani Alžirije, ki so ilegalno vstopili v državo. Vsi so zaprosili za azil in so bili po končanem postopku odpeljani v Azilni dom v Ljubljano.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju na območju Ljutomera zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP G. Radgona.

    Komentarji

    1. gost
      16.01.2019 ob 7:56 gost

      Tonin za Reporter: ilegalni migranti iz Alžirije se v Sloveniji ukvarjajo s preprodajanjem drog

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.01.2019 ob 8:32 gost1 gost

      Kak lepo,zaprosijo za azil,seveda to besedo znajo na pamet,kak mij nekoč v vojski št.puške,pa jih vrli policisti še do Ljubljane odpeljejo,tak,ka pol poti po Sloveniji majo gratis,tam pa prost izhod,pa dalje po .........

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2019 ob 9:29 Suli gost

        Ja gost1- niso tu nič krivi naši policisti, saj oni opravljajo svoje delo, da se tile ilegalci ne sprehajajo po naših vaseh in delajo škodo. Ampak je potrebno pogledat na naše lepe politike, pa to na levo polovico političnega pola, saj jim je dana tam podpora... pa seveda z našim davkoplačevalskim denarjem.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.01.2019 ob 9:52 strelec gost

      Dal bi jaz njim azil, brco v rit pa nazaj od kod ste prišli. V alžiriji ni vojne, kaj dela ta musliška gamad tu? To je ta jebena leva vlada, ki nas bo pokopala do konca. Mesec bi jih spustil na tisoče na naše ozemlje, ker bi se naša levica rada šla multi kulti. Še vedno ne vidijo dlje od nosa, kako sranje je multi kulti prineslo Švedski,Nemčiji, Angliji, Franciji, Belgiji pa še komu. Zakaj se ne moremo zgledovat po Madžarski, Hrvaški, Češki, Slovaški, Poljski, Rusiji, ki se migrantov rešijo v petih minutah, Jebem Cmerara, pa Židana, Meseca in ostalo pokvarjeno bando, ki to dovolijo da ta gamad pri nam dovoli azil za takšne pa se prosto sprehajajo po naši deželi. Ne bi nič rekel če bi cele družine prišle z otroki a takih preprosto ni, samo moški in to mlajši, ki delajo sranje širom evrope. Kdaj bo to našim prizadetim levičarjem kapnilo v glavo. Zgleda, da se mora prej kaka tragedija zgodit, preden bodo ukrepali. Glavno, ka se oni grejo proslave pa bolane igrice z partizani v Dražgošah to je pomembno seronje komunajzarske. Violeta, da bi te barem kaki musliš z 25cm v rit nategnil, te se ti bo menda posvetilo, kam nas vaša politika vodi.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2019 ob 11:24 gost1 gost

      Ja Suli,maš prav,policisti so samo delavci v službi države oz.politike, san se narobe izrazo,ali nej je lepo,da te nešče gratis do LJ.odpela,no seveda na stroške nas davkoplačevalcev,nej san nekši nestrpneš glede migrantov ali lejko bi je inači obravnavali,nej ka kak zaprosi za azil je bogeca za j.... zgrabo,zakoj ne prijde npr.,cejla družina,nej tej, kelko gledan mladi (konji)moški,kak bi moj pokojni dedek pravo,ali tak je,večje pravice majo,kak nešče šteri tu žive,plačuvle davke pa vse ostalo. lp.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.01.2019 ob 12:47 Suli gost

        Gost1, mislim ka sem te nej z mojim komentarjem prizadel, vkolikor sem, se ti opravičuvlen se pa s tabo popolnoma strinjam. Sem pa danes spremljal odbor RS za zunanjo politiko, pa da ti rečem to je za kozlat, kako levičarji branijo azilante, bolje kak nas slovence.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.01.2019 ob 20:13 graničar gost

      cmerar se gjes na seji zunanje politike malo nej okozo,da jemi je jelinčič par sladkitj potočo,tepa ka more takoj na ednauk nekan iti ..dobro jemi je pravo,či,de si jih duma nastano,pa ka naj ne zajebavle slovenskoga naroda,ka de se zgaudilo,ka de samo naednauk počilo,te pa bauše ka se spokrijejo...vabi cmerar,tau golazen se,ekonomske migrante,musliče,ka do nan tu rid delali...skoro bi najbauše bilao,ka letrično ugrajo potignemo,pa naj plazijo te,naj jih drma..ve nebi več nišče se siljo,pa še nekaj ...predlejti,či se zmijskite,da so kazali pač ti tepihare na vlaki,pa se ena mlada kusa oglasila.da so jo pijtali,či bi ostala prnas v sloveniji?pa se kusa tak smijala,ka nej ..ka smo prerejvni mij za njau ..zaj pa sijlijo se...vojsko pa policijo na granico,pa naj vadijo strejlanje malo,na pomične tarče...me svadi tau seskup!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.01.2019 ob 11:19 LFL gost

      To zdaj imamo LEVIČARJE.Najse zamislijo vsi ki so podprli levo pol. opcijo. Musliji so naj naj nas pa bojo v kratkem podili iz lastne domovine,ker bojo tile padalci zaščiteni kot kočevski medvedi. Cerar Kordiš Židan Mesec Šarec itd naj si jih navlačijo domov lenuhe muslimanske saj za delo itak nobenemu ni.Vsi bi živeli - dobro na račun evropejcev,širili pa bi islam.Slej ko prej bo tega konec,samo takrat bo pokalo po zaslugi tudi takšnih bedakov kot jih imamo v SLO na pretek.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.01.2019 ob 15:04 gost1 gost

      Suli-nej si me prizadel,niti slučajno,debatejramo,nejsan pa tak naraji,ovači pa kak praviš,poslujšati te seje pa odbore za zunanjo politiko,rejsan lejko dobijš prebavne motnje. lp.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.