https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lendavski lokostrelci uspešni v Ilirski Bistrici

21.1.2019  

V nedeljo, 20. januarja 2019, je bila v Ilirski Bistrici peta letošnja tekma v lokostrelstvu za slovenski dvoranski pokal.


Tekmovanja se je udeležilo 206 tekmovalcev in tekmovalk iz 29 klubov iz Slovenije, Hrvaške in Italije. Tekmovalo je tudi 7 lendavskih članov LK Lendava in kar trije med njimi so osvojili zlate medalje. To so Kristijan Horvat, Jožef Horvat in Zvonko Štampar. Niko Horvat in Bojan Štuhec pa sta oba za en krog zgrešila medalje in se uvrstila na 4. mesto.

Rezultati LK Lendava:

1. mesto - Horvat Kristijan, instinktivni lok, člani - 540 krogov, kar je nov državni rekord

1. mesto - Hozjan Jožef, dolgi lok, člani - 499 krogov

1. mesto - Štampar Zvonko, dolgi lok, veterani - 511 krogov (izenačen državni rekord)

5. mesto - Flisar Tomaž,  dolgi lok, veterani - 332 krogov 

4. mesto - Horvat Niko, ukrivljeni lok, kadeti - 511 krogov

9. mesto, Komaricki Nik, ukrivljeni lok, dečki - 308 krogov

4.mesto - Štuhec Bojan, sestavljeni lok, veterani - 551 krogov

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.