https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Veliki Nedelji potekal turnir državnih lig v streljanju

21.1.2019  

V Veliki Nedelji je v organizaciji SD Kovinar Ormož potekal 4. turnir državnih lig v streljanju.


Pionirji

Med pionirji je Niko Pozderec iz SD Gančani s 181 krogi zasedel drugo mesto. Ekipa ŠSD Murska Sobota je zasedla osmo mesto s 494 krogi, posamezno so se najbolje izkazali z  8. mestom Nina Zver (177 krogov), 12. Jure Györek (171 krogov), 17. Mišo Hari (169 krogov), 18. Tim Kunej (168 krogov) in 39. David Toth (154 krogov.)

Kadeti

Med kadeti s puško je Jure Sočič premagal letošnjega konkurenta iz Trzina in s 409.4 kroga osvojil prvo mesto, Patrik Farkaš pa je takoj za najboljšima pristal na tretjem mestu s 404.1 krogi. Blaž Makari je nastreljal 330,9 kroga.

Ekipe

Ekipnih 1144,4 kroga pomeni tokrat le 9. mesto, medtem ko so bili odlični drugi kadeti iz SD Koloman Flisar Tišina (Lina Miholič, Iztok Rebrica, Tadej Kuhar). Po servisu pištole in navajanju na nove nastavitve je Timotej Plahut lepo popravil rezultat in med kadeti s pištolo zmagal s 353 krogi.

Turnirji

Blaž Serdt je s 331 krogi zasedel deveto mesto. Po štirih turnirjih sta v točkovanju državne kadetske lige Jure na drugem mestu in Patrik na tretjem, prav tako tretje mesto drži Timotej na pištoli.

V 1. B DL pa je prva ekipa ŠSD Murska Sobota s 1809,9 kroga osvojila odlično tretje mesto za Črenšovci in Ljutomerom. Odličnih pet serij je uspelo Juretu, ki je s 618,8 kroga osvojil tretje mesto, Tomaž Kerčmar je bil enajsti s 606 in Jožef Franc trideseti s 585,1.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.01.2019 ob 15:32 Franc gost

      Bravo pomurski strelci, le tako naprej!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.