https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Odprte prijave na maraton treh src

24.01.2019 ob 10:20  

Organizatorji so danes odprli prijave za 39. maraton treh src, ki bo tudi letos tradicionalno potekal v Radencih. Tokrat je datum športnega druženja zastavljen na 18. maj.


Upamo, da se še vedno držite vaših novoletnih zaobljub, če pa vam tekaške zaobljube povzročajo preglavice vam predlagamo da se prijavite na maraton, saj se tako pripravam ne boste mogli izogniti. Letos se bodo že devetintridesetič v Radencih zbrali rekreativni in profesiolani tekači, ter se pomerili v tekih na dolge proge. Druženje bo zabavno, na voljo bodo tudi sponzorske stojnice in ponudniki hrane. Slednje bodo organizatorji razkrili v prihodnjih mesecih. 

Dolžina tras

Kot običajno, bo na voljo več tekaških tras za športnike različnih zmožnosti, dolžine teh pa so sledeče:

Maraton Radenska classic: 42.195 m

Polmaraton Radenska medium: 21.098 m

Tek Radenska naturelle: 10.000 m

Oazin tek: 5.000 m

Nordijska hoja: 8.700 m

Za vse netekače bo na voljo pohod, za otroke pa bosta organizirana Veveričkin in Srčkov tek.

 

Prijavnina

Za tekače, ki se prijavijo do 17. 4. 2019 bo prijavnina znašala 30€. Prijavnina za nordijsko hojo znaša 26€, za otroške teke pa 5€ v primeru, da se prijavite do 7. 5. 2019.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.