https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Proti Kitajski zaigrala tudi Rok Sirk in Klemen Šturm

25.1.2019  

V četrtek, 24. januarja 2019, je Slovenska nogometna reprezentanca igrala prijateljsko tekmo v Marbelli proti Kitajski selekciji do 25 let, in remizirala 2:2 (1:1). Pri slovenski reprezentanci sta priložnost za igro dobila tudi Rok Sirk in Klemen Šturm. 

Kitajska U25 : Slovenija   2:2 (1:1)

Za Slovenijo so igrali: Sorčan (od 46. Vidmar), Klinar (od 80. Klemenčič), Sikošek (od 80. Šturm), Korun (od 80. Sirk), Delamea Mlinar (od 80. Dobrovoljc), Dervišević (od 80. Petrovič), Vetrih (od 46. Vrhovec), Hotić (od 75. Črnic), Požeg Vancaš (od 62. Gnezda Čerin), Zahović (od 62. Lazarević), Vombergar (od 62. Mlakar).

"Tekma je bila gledljiva, da pa bi iz tega karkoli izluščili ... Zame je zelo pomembno, kakšne informacije sem dobil skozi treninge, druženje. Vidi se, da je potencial, ampak da je treba še veliko delati. Mislim, da je bil pristop pravi. Fantje so v vsakem duelu pokazali, da so v reprezentanci Slovenije. Tudi v igri je bilo nekaj lepih stvari. Mogoče sem pogrešal malo več odločnosti, predrznosti, da bi zadeve izpeljali do konca. Igralca v napadu sta realizirala, kar je ekipa pripravila. To sta storila mojstrsko. Vombergar je pokazal vztrajnost, karakter, željo, kar ga je na koncu nagradilo, ampak pravim, toliko so bili v tem treningu, druženju, da bi rabili več mirnosti. Vendarle pa so prvič igrali skupaj,”  je za spletni portal STA, povedal selektor Slovenije, Matjaž Kek.

Foto: nzs.si

Matjaž Kek, trener Slovenije, je v Španijo odpeljal igralce bolj ali manj iz slovenske lige, pri katerih je želel preveriti nekatera dodatna imena, ki bi se lahko pridružila reprezentančnemu kadru.

Preizkusil je dva igralna sistema 4-4-2 in 4-2-3-1. Pri prvem z dvema napadalcema sta tudi padla oba zadetka za slovensko reprezentanco, ki sta ju dosegla Luka Zahović iz Maribora in Andres Vombergar iz Olimpije. Od 80. minute naprej sta svojo priložnost dobila tudi murina igralca Rok Sirk in Klemen Šturm.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.01.2019 ob 11:55 DF gost

      Cudovito. Nekaj minut sta bila na igriscu. Se vidi njuna ekstra kvaliteta.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.01.2019 ob 13:41 deki gost

      Hvala bogi ka sta bila, že tou ka sta bila povabljena zraven je nek dodaten motiv za vnaprej. Tij niti par minut nemreš dobiti na igrišči, če si nonstop za računalnikom, žal je to tvoj domet, d.....je za računalnikom . Idi malo vo, mogoče kakšnoga snežaka napraviš za sprostitev.

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2019 ob 14:49 DF gost

        Fantek, jaz sem bil veckratni drzavni prvak - v veliki Jugoslaviji. ki je imela 24 milijonov prebivalcev tak, da se lahko ti od favsarije samo v steno zaletis. In v Jugoslaviji se je igral nogomet v pravem pomenu besede. Ne pa to mucenje zoge kot danes vidis na Fazaneriji.

        10 8 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.01.2019 ob 14:12 Kek, gost

      Kek nede nič napravo,ni kvalitete v Slovenski repki,super,za dva Muriniva igralca pa lepo da sta bila vpoklicana,in dobila nekaj minut,vzpodbuda za vse Murine igralce v naprej,trdo delo,kot pravi trener Šimundža.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2019 ob 15:13 DF gost

        Dober igralec igra od zacetka tekme, tisti slabsi pa zadnijh nekaj minut. Komu to ni jasno naj kosi travo in pometa ceste.

        13 7 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.01.2019 ob 14:21 GEZA gost

      Zato pa je " repka " tako slaba, če igrajo taki pacienti kot ta dva. HAHAHAHAHA

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.01.2019 ob 18:01 gost

      Debeli pojdi nazaj v JUgoslavijo če ti je tak pri srcu. Ni mi pa jasno kje jo najdeš. Boli me za YU. Moja domovina je SLOVENIJA. Marš tja na Balkan.

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.01.2019 ob 22:30 DF gost

        Imas svojo druzino, izsolane in zaposlene otroke, svojo hiso, dober avto, vikend, nekaj zemlje, precej denarja prisparanega, dobro penzijo ali delo zelo blizu doma, pet dni na teden po 8 ur, zelo dobro placo in tocno na datum, placane vse prispevke, ......???????? Vidis, zelenec, meni je vse to dala JUGOSLAVIJA. Ti pa v SLOVENIJI delaj po deset ur dnevno in za placo, s katero ne mores preziveti in ne ves kdaj jo bos sploh dobil, na delo se vozi 100 km in vec, In bodi ponosen, da si nekomu lahko napol suzenj.. Pogej se. Imam penzijo vec kot 1.300 evrov!!!! Coban, pozri se od favsarije in sebe nekam posiljaj!!!!!!

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2019 ob 9:00 DF gost

        V Jugoslaviji se je igral dober nogomet. To, kar se igra v Sloveniji ni niti senca tistega. Kar se nogometa tice so Balkanci TATA MATA za nas. Te resnice ne mores spremeniti tudi, ce se pod vlak vrzes.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.01.2019 ob 20:13 Liss gost

      Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v ==> www.3xDate.top

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.01.2019 ob 22:30 Busybee gost

      V keron športi si DF bil prvak?? Celodnevno sedenje in blatenje po forumih ni šport vsaj bil ni in ni mi znano da bi kdaj to šport postal.... pravljice za otroke prodajajo tam tvojim zemljakom bedak pokvarjen.... domišljije ti ne manjka....

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2019 ob 8:03 DF gost

        Busybee, vsaj stirikrat sem te povabil, da prides k meni delat za dobro placilo, odlicno hrano in domaco kapljico. Pa nisi hotel. Ce bi prisel, bi lahko videl moje slike, casopisne izrezke, medalje, pokale, priznanja, diplome,......... Potem se ne bi spraseval in bi drugace mislil o meni.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.01.2019 ob 22:51 Bog i batina... gost

      DF nobeden se ne bo požrl ker bi tebi bil favš, kvečjemu še smejimo z tebe ker si tak idiot ki nas hočeš prepričat v nekaj kar samo sanjaš v tvojem domišljijskem svetu...če ne pa hočeš demantirat pa prosim z dokazi...lažeš sam sebi idiot

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      26.01.2019 ob 8:54 pipi gost

      DF, daj napiši že inok što si z imenon pa priimkom,ka mo vidli,če istino gučiš

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.01.2019 ob 9:06 DF gost

        Pipi, verjetno ga bom za par let res napisal. Do takrat pac poskusaj ugotoviti. Ce imas glavo na pravem mestu, ti bo mogoce celo uspelo.

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.