https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

VIDEO: Upokojenec Toni s svojimi nasveti osvaja Balkan

29.01.2019 ob 9:15  

Te dni je na spletu zaokrožil videoposnetek upokojenca Taljata Selmanija iz Zagreba, ko so ga hrvaški novinarji zaustavili v centru Zagreba in ga povprašali za mnenje o epidemiji gripe, ki je trenutno na Hrvaškem. S svojim odgovorom je nasmejal gledalce, posnetek pa se je hitro razširil po spletu.


82-letni Taljat Selmani oziroma Toni, kot ga kličejo, je rojen v Albaniji, v Zagreb pa je prišel leta 1960. Toni je v posnetku dejal, da gripa ne obstaja in da v svojem življenju ni bil nikoli bolan. Dejal je, da so upokojenci uničili zdravstvo in da je obisk pri zdravniku potreben samo, ko imaš zlomljeno roko ali nogo. Najbolj popularen pa je postal zaradi stavka, ki ga je dodal: "Boli me ruka, boli me noga, sve me boli...vježbaj, pi*** ti materina". Na družabnih omrežjih je izjava postala velik hit, število ogledov posnetkov pa se vsak dan veča.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate celotno njegovo izjavo:

Toni v enem izmed posnetkov tudi pokaže, kako bi morali vsak dan telovaditi. Hkrati pa opomni, da je tudi um tisti, ki pripomore k zdravju, saj um zdravi in uničuje vse. Poleg fizične aktivnosti je potrebna tudi meditacija. Toni sicer nikoli ni kadil, prav tako pa ne pretirava pri alkoholu; vsako jutro spije malce rakije, vsake toliko pa si privošči kakšno pivo. Svetuje tudi, da bi moral vsak poslušati svoje telo in jesti, kar mu pač ustreza, priporoča pa vsak dan 3 ure telovadbe. Toni se razgiba že zjutraj, ko se prebudi, nato pa se oprha s hladno vodo.

Foto: Youtube

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2019 ob 12:37 budolaščina gost

      okej,ajda na začitki je buo resno smejšen,zaj pa ži hajda nadležen,vepa sindri ži vlačijo toga dedeka,ka samo nekaj sprekoni nakunci,pa kao vau kak si moder nasvet dal...smejšen je ka je pravo vežbaj p..ti mat...,neven ka je v tn ka smejšnoga..nadležen je že

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2019 ob 13:52 Mali hrček gost

      Toni je legenda. Tudi z menje vežbanja lejko ostaneš zdrav. Lenoba je pa bolezen kera vleče na sebe bakterije. Zdrav duh v zdravon tejli.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2019 ob 16:05 budolaščina gost

      polde-te kaj muči?..vežbaj jezike, kak bi pravo Toni. p...ti m....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.01.2019 ob 17:16 Jankovic gost

      ..lahko takšen govori..,verjetno je enega šrajfa v življenju neg zategnil....

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.01.2019 ob 18:37 čondraš gost

      Strašno je smešen, balkanec pove par kletvic pa Slovenec poči od smeha.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.02.2019 ob 8:35 lepec gost

      Moja prababica je vsa mokra ko ga vidi. A je to normalno pri 99 letih???

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.02.2019 ob 8:38 lepec gost

      Pravi, da bi zanj takoj rodila sina orla......več ne vem kaj naj storim!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.