https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Vereševo ujeli pri zlorabi občinskih sredstev

04.02.2019 ob 6:00  

Društvo Pomagajmo odprtih src, ki ga vodi Cvetka Vereš, pri projektih Revščina ni sramota in Jaz in ti, oba enaka iz leta 2017, ni namensko porabilo občinskih sredstev v višini 750 evrov in jih je moralo vrniti.


Občinska revizija izvedbe projekta je pokazala, da društvo Pomagajmo odprtih src, ki ga vodi Cvetka Vereš, pri projektih Revščina ni sramota in Jaz in ti, oba enaka iz leta 2017, ni namensko porabilo dodeljenih občinskih sredstev v višini 750 evrov. V revizijskem poročilu so bi bile ugotovljene neresnične navedbe glede izvajanja delavnic in prireditev ter sodelujočih fizičnih oseb. Društvo je potem sredstva bilo prisiljeno v celoti vrniti.

Neizvedene delavnice, navedene osebe niso bile prisotne

Zadevo smo preverili pri službi za notranjo revizijo Mestne občine Murska Sobota, kjer so nam potrdili, da so bile pri Društvu Pomagajmo odprtih src najdene hujše kršitve oz. zlorabe javnih sredstev. Služba za notranjo revizijo MOMS je ugotovila sledeče napake:

»Pri preverjanju resničnosti navedb društva v poročilu o izvedbi projekta je bilo (na podlagi pridobljenih izjav dotičnih oseb) ugotovljeno:

Pri projektu Revščina ni sramota:
-  Gospa, ki je navedena kot vodja aktivnosti, pri projektu ni sodelovala;
-  Delavnice se v času od 18. 9.-20. 9. 2017 na OŠ Bakovci niso izvajale;
-  Zaključna prireditev se v Vaškem domu Bakovci dne 22. 9. 2017 ni izvajala,
-  Enoti Vrtca Murska Sobota na zaključni prireditvi dne 22. 9. 2017 nista sodelovali.
Pri projektu Jaz in ti, oba enaka:
-  Gospa, ki je navedena kot vodja aktivnosti, pri projektu ni sodelovala;
-  Zaključna prireditev se v Vaškem domu Bakovci dne 8. 10. 2017 ni izvajala;
-  Enoti Vrtca Murska Sobota na zaključni prireditvi dne 8. 10. 2017 nista sodelovali.«

Da se delavnice na OŠ Bakovci niso izvajale, je potrdila tudi ravnateljica OŠ Bakovci Jožica Lukač. Prejšnja predsednica KS Bakovci Nives Cajnko pa nam je potrdila, da se zaključna prireditev ni izvajala v Vaškem domu Bakovci.

Vereševa: Projekt je bil izveden

Z vprašanji smo se obrnili tudi na Vereševo, ki nam je odgovorila, da je že vse pojasnila in da nima drugih komentarjev. Kot trdi Vereševa je bila na vseh dogodkih/delavnicah, razen na enem. "Projekt je bil izveden in v nobenem primeru ni šlo za namerno okoriščanje s sredstvi občinskega proračuna, kar izhaja tudi iz dejstva, da so bila sredstva vrnjena. Okoriščanje bi bilo v primeru, da sredstev nismo vrnili," je odgovorila Vereševa.

Trditev Vereševe, da do zlorabe ni prišlo, ker je že dobljena sredstva po ugotovitvah revizije vrnila, je najmanj smešen, če ne, kaj drugega. To je približno tako, kot, če bi nekdo, ki je oropal banko, pri tem bi ga ujeli in bi bil prisiljen ukradeno vrniti, trdil: do kraje ni prišlo, saj sem navsezadnje ukradeno vrnil. Isto je bilo pri Vereševi, do zlorabe oz. okoriščanja je prišlo, saj sredstva niso bila namensko porabljena, zato je morala po izvedeni reviziji sredstva vrniti. V vsakem primeru je to zloraba javnih sredstev sredstev, tudi če so bila sredstva naknadno vrnjena.


Murskosoboško občino zastopali tujci

Fotografije na Facebooku, ki jih je objavila sama pričajo, da je bila Vereševa 6. 10. 2017 vse do 11. 10. 2017 v Turčiji na folklornem festivalu, zato v praksi ni mogla v živo izvesti aktivnosti v okviru projektov Revščina ni sramota in Jaz in ti, oba enaka, razen, če je razpolagala z zasebnim letalom, ki jo je dnevno prevažal v Turčijo in nazaj. Nenavadno je tudi to, da je Vereševa na folklornem festivalu zastopala Mestno občino Murska Sobota, pri čemer so MOMS zastopali plesalci, ki niso bili iz murskosoboške občine oz. naj ne bi bili niti iz Slovenije. Folkloristi naj bi bili državljani BiH.

Foto: Fb Cvetka Vereč

Določene fotografije je Vereševa s svojega Facebookovega profila že odstranila, nekatere pa so še vedno objavljene na njenem Facebookovem profilu. Ob tem se nam poraja vprašanje, s kakšnim namenom so bile določene fotografije odstranjene?

Vereševa nič več sekretarka MO DeSUS M. Sobota

Naj spomnimo, da je bila Cvetka Vereš, naj prostovoljka leta 2016 v Mestni občini Murska Sobota in med petimi prejemniki priznanj za prostovoljstvo v leto 2015, kar je najvišje državno priznanje za izjemne dosežke na področju prostovoljstva, ki ga podeli predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Upravičeno se sprašujemo, ali si Vereševa glede na ugotovitve zasluži prejeta naziva za prostovoljstvo.

Vereševa pa je bila tudi sekretarka stranske Desus in kot nam je potrdil predsednik MO DeSUS M. Sobota Dominik Steiner, od skupščine MO DeSUS z dne 19. 12. 2018, ni več sekretarka MO DeSUS M. Sobota. Steiner očitkov glede zlorabe ne more komentirati, saj z zadevo podrobno ni seznanjen. »V kolikor pa je šlo za nepravilnosti, je prav, da so bila sredstva vrnjena!«





    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2019 ob 7:23 gost

      Bilo kuda Desus svuda. To sploh ni stranka, niti intersno združenje, še društvo ne, to je "podvala", ki jo je treba prepovedati.

      26 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2019 ob 13:46 gost

        Kak Dominik Šteiner ne ve kaj se dogaja v DESUSU celo za delo sekretarke. To pa ve da je lansko leto na Upravni enoti v M. Soboti zaposlil dve DESUSEVI, saj je on načelnik...

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2019 ob 9:08 Aaaa gost

      Zelo dolgo ste rabili ..tu je še vekiko drugih kršitev...v današnjih časih kako lahko živiš na veliki nogi pa nisi zaposlen...vzemi kje je...zalostno pa je da ne dobijo tisti ki njim je namenjenoo..

      27 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.02.2019 ob 9:19 Ka si nouri gost

      In te je še v krajevni skupnosti. Naj takoj odstopi! Zakoj nejste to dali v pred volitvami?

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.02.2019 ob 9:42 Groza gost

      In potem ona, kako se ji dela krivica. Na fb profilu daje gor objave, kak ji eni delajo krivice. Hmm očitno si jih sama dela. Od mene niti centa več. Še enkrat naj stopi pred moja vrata in prosi za sredstva za njeno društvo.

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.02.2019 ob 9:54 Maslo gost

      Cvetka Vereš ne laže. Vsi ostali lažejo. Občina, krajevna, šola, vrtec in oseba. Joj Cvetka, Cvetka...in te jo še eni zagovarjajo. Pogreznite se!

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.02.2019 ob 9:56 Bosna gost

      More me vrag zeti. Bosanci zastopali našo občino. Pa ka si ta dovoli?

      20 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.02.2019 ob 10:18 Bakovci gost

      Zdaj pa je še v krajevni in dogodke organizira preko svojega društva. Darila dobi za reveže, ona jih pa tala vse povprek. Še nastavlja jih po domovih pred vrati, tistim, ki imajo denar. In to je potem dobrodelno društvo? Ta društva bi naj delovala za reveže. Po moje so vsi, ki sprejmejo ta darila reveži! Ona pa še daje v novine, da so vrnili darila. Prav je tako! Tudi ja bi vrnila, ker nisem revež. In mi bomo to gledali?

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.02.2019 ob 10:27 Napihnjena gost

      Vaij, vaij...brez besed. Te pa jo še eni podperajo!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.02.2019 ob 10:46 Karma gost

      Karma je prišla, Cvetka! Slabo mi je ko prebiram kakšne objave daje na svoj profil...dokazi pa pričajo drugače!

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.02.2019 ob 11:03 Klon gost

      Kje pa je ta Judež, ki je tako hvalil Cvetko, da tako dobro dela. Če se dobro spomnim je na fb izjavil da, še ni videl društva.,ki bi tako dobro delalo.... Lahko še tako bežiš pred dejanji, ki si jih storila drugim, lahko nosiš masko veselega obraza...

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:23 Martina gost

        Papir vse prenese, upate si napisati anonimno;...˝ kaj je storila drugim...˝ Stopite z dokazi pred človeka, kateri je malo nekaj zakiksal, vi pa napihujete, izmišljujete! Nekaj si zapomnite, BOLJ BOSTE OBREKOVALI IN ŽALILI, BOLJ VAM NIHČE NE BO VERJEL.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.02.2019 ob 11:18 Društva gost

      Danes je pač tako. Ne dobiš službe in si ustanoviš društvo, pa dobro živiš in potuješ...

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:26 Martina gost

        Tudi moj sin je ustanovil društvo, kar pomeni, da je storil hudodelstvo in nezakonita pobira denar? Zarijte svojo glavo v zemljo, naj vas bo sram od tega natolcevanja, neumneži, plitveži, neiznajdljiveži...

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      04.02.2019 ob 11:25 Javna dela gost

      Zanima me koliko društev ima ta Cvetka? S čim se vse ukvarja..in na koliko razpisov se prijavla in kam vse? Preverite tudi zgodbo, ko je delala prek kavnih del v društvu upokojencev MS...tudi lepa zgodba...

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2019 ob 15:57 prdo gost

        mene pa zanima koliko društev ima take in podobne Cvetke in Cvetkoje saj pa v tej društvaj si delajo za svoj interes in ka mafajo od upokojencov, športnih društev, gasilski itd. brez zveze naj se vrti ? "Tako je lepo biti glup"

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.02.2019 ob 12:18 Stariš gost

      Še vrtec pa šolo je namočila coj. Moje dejte več nastopalo na njenon dogodki nede! Vrtec pa šola pa tu vuplen ka neta šla. Ime vrtca in šole je zlorabila za svoje društvo, samo ka pejneze dobi!

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.02.2019 ob 12:21 beltin.---mel. gost

      Dosti takih (Cvetk) je posejanih po naših vaseh !Karitas v naši občini in vasi tudi ni potreben ! Tisti ki to ( delijo ) delajom tako , če hodiš k maši potem dobiš , čeravno NISI potreben ! Dotičniki se potem iz tega norčujejo, češ naj mi raje dajo za cigarete in pijačo.Ne smeš pa nikomur nič povedati , kajti oni so vsi veliki prostovoljci ,delavci za dobrobit drugih ! Pa stalno so eni in isti pa nič človek ne ve , kdo jih je izvolil oziroma nastavil!To vse je ena velika banda, ki se okorišča na tuj račun ! Potem pa lepo še vsi na morje zastojn, saj pa so celo leto garali, sebi v žep !!!!

      18 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      04.02.2019 ob 12:31 Odstop gost

      Cvetka odstopi iz krajevne skupnosti. Mene več ne boste videli na enem dogodku!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.02.2019 ob 12:45 Občina gost

      Zastopaš občino, gredo pa tujci. Pa to še nisem videl ali slišal. Samo da potuješ na račun javnih sredstev. Tudi jaz bi tako živel...

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      04.02.2019 ob 12:50 Travma gost

      Gospa Cvetka je tipičen primer osebe, ki ima ogromno željo po nenehnem dokazovanju, vodenju, vladanju, siljenju v ospredje povsod in s tem posledično polnjenju svojega ega. Žal, najbrž gre pri njej za kakšno travmo iz preteklosti... Za vse bi bilo koristno, če bi se gospa Cvetka za nekaj časa umaknila iz javnosti, delala na sebi in se bolj posvetila svojemu sinu...

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.02.2019 ob 13:00 Verzi gost

      V vsakem verzu, ki ga je objavila, je ona sama! Dela se pa žrtev. Verjetno jo peče vest in se že v naprej opravičuje!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:37 Martina gost

        Ne dela se žrtve, tisti kateri je že itak žrtev, vaša žrtev. Našli ste svojo žrtev in postala je prav to. Niste edini, mene so preganjali z dela, bolj natančno iz Potrošnika, prav BAKOVSKE ČISTUNKE. Izpeljank toliko iz vsakega; pod prste gledanja, stranki se nisem smela nasmehniti, že je A...( zdaj pokojna vaša maskota Bakovec) trdila, da sem tudi s tem nekaj imela. TRAVME NOSITE NAPREJ, SAJ JIH TUDI USTVARJATE, VAŠE KASTNE GREDO Z TAKIMI DEJANJI V POZABO, ALI NE, GOSPA ˝TRAVMA˝?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      04.02.2019 ob 13:03 čondraš gost

      Okoriščanje bi bilo v primeru, da sredstev nismo vrnili," je odgovorila Vereševa. haha, kakšna tipica, ni prišlo do okoriščenja ker si vrnila denar, bi ga vrnila tudi če te ne bi dobili pri okoriščevalskem dejanju ? Kot je napisal avtor članka, oropaš banko, če te dobijo ( sicer seveda ne ), vrneš denar in je dejanje ropa izničeno ;) . Ti tipica si prava ..Cvetka..

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2019 ob 16:34 branovlek gost

        Tudi Korošec je moral vrniti,če ga ne bi dobili bi bil spet bogatejši .Dosti takih Cvetk in Korošcev je v Pomurji

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      04.02.2019 ob 13:10 Aaaa gost

      Ha to se je znalo že pred 3leti pa več nazaj samo so si vsi zatiskali oči saj čide pejneze so pošijlali v bosno pa vsi dobro znamo za kakšen namen ...vsakemi prijde domov...tak tudi njej naj se zdaj nosi kak pav baukše ka sploj ven nejde...

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:40 Martina gost

        Nič od tega kar trdite niste dokazali, ne vi anonimneži, kakor tudi ne tisti kateri trosijo dokaze...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      04.02.2019 ob 13:14 Haha gost

      Ja reden odgovor Verešove. Amen. Spomnimo se tudi nazaj, denar gasilcev posodil takratni predsednik bratu..gasilci pa nič vedeli...mah kje pa, oni so angeli..lahko bi se razpisali o delu na črno, o društvih, itd

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:41 Martinas gost

        Pa ustanovi tudi ti društvo, če misliš, da boš potem lahko delal kar ti tvoja pamet narekuje.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      04.02.2019 ob 13:34 Ha? gost

      Pa to je nej normalno... Človek ostane brez besed. Katastrofa!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      04.02.2019 ob 15:50 Maska gost

      Cvetka, delaš se nedolžno a dokazi pričajo nasprotno. Nobena tvoja beseda pri meni več ne odtehta pravičnosti in dobrodelnosti.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      04.02.2019 ob 15:53 Govori se gost

      Govori se, da ima Cvetka v Bosni hišo. Baje da ima tam tudi ustanovljeno društvo pod imenom NAFAKA. A je to res?

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      04.02.2019 ob 16:32 krog gost

      Evo Bakovčari vaše dobrotnice .Koliko pa je še popapcala ovači pejnaz ka še nišče ne vej . Le odlikujte jo saj odlikujejo taki,ki so isti kot ona .

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      04.02.2019 ob 16:39 Bakovčar gost

      Krog..kakšne naše dobrotnice? Ona se sama odlikuje..mi bakovčari znamo kdo je ona, ne boj se. Malo sto jo ne vej..tisti, ki se jim ide samo za darila, podkupljivi...ce gledas njen profil, vidiš kdo ji komentira..na ič in ne bakovčari..pa razočarane žene!

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:45 Martina gost

        Nisem na ...ič, to so tvoji, kar pomeni v Sloveniji so taki priimki pogosti, vsaki peti, kot je npr. Vrečič, Lovrenčec... Bolj na ...ič ste vi vsi skupaj.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      04.02.2019 ob 16:48 Klon gost

      Judež,ne diraj lava dok spava....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      04.02.2019 ob 16:50 Izleti gost

      Preko društva rodbina lepo hodi na izlete. Brat , partnerica in sin pa lepo po tekmovanjih...vsi bežijo in se udeležujejo takšnih ali drugačnih tekov. Me zanima na čigav račun?

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      04.02.2019 ob 17:09 Clanek gost

      Še pred tem kak je šel ta članek ven se je že v naprej na svojem profilu zagovarjala, da nič ni kriva, da ji nekdo želi škodovati. A ta članek lepo dokazuje in je podkrepljen z dokazi in dejstvi, da je res zlorabila javna sredstva. Zakaj nebi resnica prišla na plan? Vse pohvale Pomurcu za zelo dober članek!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      04.02.2019 ob 17:51 vevek gost

      Tudi Bine Kordež in še kdo so bili odlikovani po tem so pa prišli ,do spoznanja,da so odlikovani vsi eni velki lopovi .Nikoli in nikdar več ne doniram niti 0.50 € za nikogar,ker se bogatijo tisti,ki se delajo dobrotnike .Če dam komu dam v roke tistemu,ki rabi pomoč

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      04.02.2019 ob 18:10 Bakovci gost

      Pa kaj to berem? Pridem iz službe in vidim to. Brez besed in potem ona pravi, da ji delajo krivico in da ni zlorabila sredstev. Cvetka, žalostno, da to delaš na račun revežev!

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:49 Martina gost

        Žalostno je to, da so novinarji eni veliki koruptivni hinavci, ne poznate vi njih. Bi vam dala idejo, da greste k njim z enim problemom, boste videli kaj vas gospod novinar vpraša. Ne mislite si, da so pravičneži, za senzacionalni članek gredo preko žrtev, to so večinoma ženske. Razmislite malo, preden nastopate anonimno!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      04.02.2019 ob 18:21 Bakovčar gost

      Nafaka, je na facebooku, Cvetka je na prvoj strani.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      04.02.2019 ob 20:44 Jao gost

      Cvetka, Cvetka, kaj si to naredila?

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      04.02.2019 ob 21:15 Klon gost

      To je naredila,ka že celi čas dela,jo dobro poznam,pa nisem iz Bakovec. Kako že pravimo takšnim osebam?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:52 Martina gost

        Kdo si pa ti, kateri si upaš metati kamen... Tebe naj bo sram za nekaj tako verjetnega z gotovostjo napisanega, da ti poznaš njo, ona tebe sigurno ne!!!! Nastopi zdolgočasenih dedcev, ujetih v lastno zablodo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      04.02.2019 ob 21:25 ++++++++++++++++++++++++++++++ gost

      Kak vas je nej sran, vas pa pomurec info. Postavlate se v vlogo ulice. Pa ka je tak slaboga napravila, kelkin liden je pomagala. Pomurec info pa še dovoli te pokvarjene klevetarske komentare.

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2019 ob 21:33 vlado gost

        ++++++++++++++++++++++++++ Ka se pa tij gor prosiš verjetno si rodbina ka se gor postavlaš,ali si pa imel velki hasek od te vaše dobrotnice .Dobro in škoda da ulica ne sodi te bi pa bil vrag .To ka je pomagala je samo farsa .

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      04.02.2019 ob 21:33 gost

      Na fb komentejrajte če si vupate-tu si vupate

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      04.02.2019 ob 21:36 Demokracija gost

      Ko imaš društvo javnega pomena in se financiraš tudi z javnim denarjem, veš, da boš izpostavljen. Na tebi pa je, da delaš z javnim denarjem kot treba. V vseh teh komentarjih ne vidim nič spornega. Ćlanek je podkrepljen z dokazi in slikami. Drugo bi bilo če bi v članku bile laži. Pa lp

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2019 ob 21:39 gost

        Ja in ,Fsaki den nan kradnejo pa ne dajo nika nazaj. Zidar, Bavčar, Janšek, Pičkin pokač so nan fkradnoli telko ka bi lejko dug odplačali. Ta pa 700 eurov -pa telko dobroga delala. Pa šče nazaj je dala. Tou je tisto male lidi bujti ftopiti, velkin pa riti lizati

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 10:54 Martina gost

        Tudi vam bi nekaj našli, če bi bili izpostavljeni, tudi ulici, ta raja je najhujša...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      04.02.2019 ob 21:36 gost

      vlado či si telko pismeni , pa malo s sfojo glavo premišlavli te idi na fb pa si poišči . Tan so nej anonimne zahvale.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      04.02.2019 ob 21:45 Jovan gost

      Preveriti bi trebalo küjara in njegove prihodke tudi tiste Ka se Tičejo lovstva tan so še čudne transakcije

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      04.02.2019 ob 21:52 Odzivi gost

      Tako kot se spodobi, so odzivi na objavlen članek! In pika.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      04.02.2019 ob 22:00 Dvoličnež gost

      Gost,ka si dobro članek prešto ali je stev,ka nej vredi?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      04.02.2019 ob 23:05 ROZA gost

      VSE KAJ IMA JI TREBA VZETI IN V ZAPOR

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      04.02.2019 ob 23:55 Sodnik gost

      Klevetanje, če je resnično, ni nezakonito. In prav dokazi in dejstva v tem članku pravijo, da so klevete resnične! Na sodišču moraš dokazati, da so klevete v posameznem primeru neresnične. V tem primeru je vse prej obratno!

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 10:31 Pax gost

        Ne pisi bedarij! Kleveta sama po sebi ne more biti resnična, zato je kleveta. Pomeni dajati neresnične, zlonamerne izjave s katerimi se jemlje ugled ... (SSKJ)

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      05.02.2019 ob 6:31 Dvoličnež gost

      Cvetka boljše,da se umakneš iz javnosti,ker je takih zgodb še več,samo vprašanje časa.....

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      05.02.2019 ob 10:56 Klon gost

      Ne piši bederij! To so vse resnične izjave100%

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 17:30 gost

        Sem si prebrala.... pravi,da na enem dogotku ni bila prisotna.... pa kaj.... Klon si ti pri vsem 100% Vsi delamo napake..... kdor dela, dela tudi napake. Pa bodi malo bolj življenski. Lp

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 11:00 Martina gost

        Koliko so dobile, oz. kakšna usluga se dala tem kateri 100% izjavljajo, da je to res? Da si napolnijo svoj bolani ego, je že dovolj velika nagrada za negativce! Seveda bi na sodišču zaradi takih pogorela, še preden bi bila prva razprava, bi se ti dokazi drenjali v sodnikovi pisarni.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      05.02.2019 ob 14:09 žutan gost

      Če ste Bakovčari pametni in enotni takoj to njeno društvo razpustiti in ji odvzeti vse ,da dela bilo v čigavem imenu . Cela vas in vsi imate sramoto seveda jo zagovarjajo tisti,ki so imeli korist

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.02.2019 ob 17:48 Irena gost

        Žutan... veliko se vas skriva, pod različnimi vzdevki, napiši vsaj ime in pol kritiziraj do onemoglosti. Nobene koristi nisem imela od tega društva, niti nisem prav poznala na kak način deluje to društvo. Bom pa povedala,da so komentarji proti Cvetki zelo ponižojoči in kruti. Ste res kratkovidni in slepi, kaj ne vidite kaj se dogaja v politiku, gospodarstvu, osebni stečaji in podibno... končni fazi... pa najbrž ga. Cvetki pripada tudi kak % nagrade. Ste pa res fošljivi in nestpni.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 11:03 Martina gost

        Kaj si ti na Potrošniki delal? Cela trgovina je imela sramoto, ker je imela ena sramoto... Pojdite k spovedi in boljše, da tam ostanete, niste za ljudi, vsi se navzemajo te vaše norije...

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      05.02.2019 ob 14:31 Irena gost

      Žalostno.... res žalostno Ne zagovarjam tega početja in vem,da za vsako dejanje smo odgovorni. Dobra stran tega je,da se je denar vrnil. Spomnimo se primera: Tošakove in Černigoj,ki sta na rob revščine pagnila ne samo delavce, tudi njihove družine. Pa neglede na nacijo. Tošakova je šla v zapor in dobila tri obroke hrane in vodo, še čiste rjuhe in toplo sobo.... kaj pa njeni delavci? Zunaj so ostali brez denarja, tople hrane , vode, sobe in dostojanstva. Gernigoj dobi nekaj ur v javno dobro in vseeno obdržita miljone. Ta država je res mačehovska in sistem v tej državi je popolnoma obrnjen na glavo.Da še omenim več takih primerov Jankovič, Cerar, Dimičeva , Zidar itd in kaj se zgodi.... nič Naj končam pa naj je človek veren ali neveren ...z mašo ali brez nje... Nauk pravi KDOR JE BREZ GREHA, NAJ PRVI VRŽE KAMEN VAME.

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 16:05 Klon gost

        Irena,ne gre se samo za denar,gre se za dogodke,ki jih ni izvedla,ona pa je rekla da jih je!še enkrat si preštej članek,da boš razumela pa lp

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2019 ob 13:23 žutan gost

        Irena ............ Nekaj se fejst gor prosiš in jo podpiraš .Glavno,ka je denar vrnila ? In ,če jo ne bi odkrili bi bil denar njeni žalostno,da ne znaš razmišljati . Sedaj so komentarji proti Cvetki ponižujoči a res ? To bi naj prej mislila .Koliko krat je kje objavljala ,da zbira pomoč ter denar za revne in me zanima ,koliko od tega je kdo dobil največ verjetno sama Cvetka in ožji domači . Ja po tvoje ji pripada nagrada za kaj le ? Za dolge prste ?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 11:06 Martina gost

        Dobro mi razumemo vsako gonjo, čeprav brez magisterija. Uličarji, obplotniki, vi narekujete tudi izobraženim, govorim kar sem spoznala. Žal zelo žal mi je za takšen narod, kateri je v zmožnosti nahujskati tudi take.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      05.02.2019 ob 15:38 Kleveta gost

      Preberi si kaj pomeni kleveta! Lahko je resnična ali neresnična! Glede na članek je klevetanje resnično! Lp

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      05.02.2019 ob 15:40 Odg gost

      Seveda se je denar vrnil. Moral se je, drugače bi jo, predvidevam, kazensko ovadili.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      05.02.2019 ob 15:50 Kleveta gost

      Resnične klevete 1. Zlorabila javna sredstva 2. Zlorabila ustanove in osebe V komentarjih večinoma gre za odziv na članek. Ujeli so jo na zlorabi in to je to! V kolikor pa je niso, pa se v imenu vseh komentatorjev opravičujem! Pa lep pozdrav

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 17:01 Pax gost

        Še enkrat: Kleveta ne more biti resnična, saj potem to ni klevetanje ampak resnica. Če poveš resnico, ne klevetaš! A ti je kaj bolj jasno? Klevetaš, če poveš neresnico. Ok??? Razumeš?

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      05.02.2019 ob 18:11 MOPEDIST gost

      Ubogi bakovski bedaki res se mi smilite zaradi te vaše primitivnosti in nerazgledanosti ni čudno da so Bakovci postali zaostalo selo če pa v njej živijo predvsem bedaki ki pometajo sosedov prag svojega pa ne vidijo ker stojijo do vratu v dreku,BAKOVČANI SRAM VAS JE LAHKO.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.02.2019 ob 20:34 Bakovčar gost

        Mislim ka bole tebe, tvoje pijsanje pod nekšin psevdonimon pa nivo komentiranja ...., tebe je lejko sram. Če bi mel jajca bi napiso "eti Kolarov Jože iz Kroga....... .Ta ka telko o primitivnosti

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.04.2019 ob 11:11 Martina gost

        Bakovčari so meni uničili življenje! Primitivni so verjetno vsi, če so bile popolnoma složne in enake3 sodelavke. Popolnoma se strinjam, da je v tej vasi preganjanje hobi!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      05.02.2019 ob 18:31 bel.---mel gost

      V sakšoj vasi , so take ( Cvetke ) !!! Kda že lejta pa lejta delajo (ZA DRUGE ), te znate da jim njihov jaz ob vseh teh dobrotah, drugače narekuje strategijo dela !Znate , da se zastojn niti bog ne moli !!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      05.02.2019 ob 18:53 Čika-pajo gost

      Ali ste se spoštovani komentatorji kdaj vprašali, kaj je narobe z našo družbo. Ali je recimo prav, vašo komentiranje. Ali ste se sploh vprašali, po čem sem pa jaz bolši da lahko sodim druge. Ali se res ne morete vzdržati ter tako kot pravi kristjani oprostiti. In še nekaj, koliko vas je tistih ki ste že pomagali, pomagate. Če ste pa med tistimi ki pomoč prejemajo pa se vprašajte ali sem potreben te pomoči-recimo socijalne pomoči.

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.