https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V malem nogometu so se pomerili zdravniki in veterani

Murska Sobota, 3.2.2019  

Včeraj, 2. februarja, je na Osnovni šoli III Murska Sobota potekal turnir v malem nogometu. Nogometaši so se pomerili v dveh skupinah, in sicer v eni so zaigrali zdravniki, v drugi pa veterani.


V skupini zdravnikov se je pomerilo pet ekip in sicer: Tim Kabel Zagreb (Hrvaška), DOC Murska Sobota, Bratstvo (Hrvaška), DNK Zagreb (Hrvaška) in Celje dr. V skupini zdravnikov je bila končna razvrstitev naslednja:

1. DOC Murska Sobota

2. DNK Zagreb (Hrvaška)

3. Tim Kabel Zagreb (Hrvaška)

4. Bratstvo (Hrvaška)

5. Celje dr.


Za najboljšega igralca je bil izbran Luka Šošič, za najboljšega vratarja pa Peter Kiraly (oba iz ekipe DOC Murska Sobota).

V skupini veteranov se je prav tako pomerilo pet ekip, in sicer: CPTŠ Murska Sobota, Szombathely (Madžarska), Old boys, Mura - Finthink in Nafta. Končna razvrstitev je bila:

1. Old boys

2. Mura - Finthink

3. Nafta

4. Szombathely (Madžarska)

5. CPTŠ Murska Sobota

Za najboljšega igralca v skupini veteranov je bil izbran Goran Gutalj (Mura - Finthink), za najboljšega vratarja pa Jože Vegič (Old boys).

Tekme je sodil Božidar Crnkovič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.