https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Znano kdo bo upravljal gostinske dejavnosti v Expanu

11.02.2019 ob 14:45  

Komisija za izvedbo postopka zbiranja ponudb za opravljanje gostinske dejavnosti v Expanu je izbrala družinsko podjetje Junior d.o.o..


Mestna občina Murska Sobota je 11. 1. 2019 objavila javni poziv za javno zbiranje ponudb za oddajo dela nepremičnine v lasti Mestne občine Murska Sobota – gostinski lokal v Expanu. Rok za oddajo ponudbe je bil 5. 2. 2019. Na javni poziv so prispele tri ponudbe ponudnikov: Matic Gjerkeš s.p., Hotel Diana d.o.o. in Junior d.o.o..

Ponudniki so morali v ponudbi, poleg ponudbene cene predložiti koncept izvajanja gostinske dejavnosti, upoštevajoč regionalno kulinariko in sezonski značaj pri pripravi in ponudbi jedi. Prav tako so morali navesti regionalne dobavitelje živil za pripravo jedi, kjer je zahteva, da gostinec vsaj 50 odstotkov živil nabavlja v regiji ter tako spodbuja regionalne pridelovalce in predelovalce. Podobna zahteva je bila tudi pri ponudbi pijač, ki morajo večinoma izvirati iz Pomurja.

Iskali so tudi kreativnost in drugačnost predstavitve kulinarike Pomurja, ki temelji na tradicijah okusov, a obenem ubere trendovske note in ponudi zanimive krožnike ter jedilnike. Od ponudnikov se je tudi pričakoval koncept za kulinarične delavnice in dogodke, s priloženo časovnico izvedbe le-teh.

Na podlagi pregleda in analize ponudb je Komisija za izvedbo postopka zbiranja ponudb, imenovana s strani župana, za opravljanje gostinske dejavnosti v Expanu izbrala podjetje Junior d.o.o.. Gre za družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, ki ima znanje, izkušnje in tradicijo, za kar je prejelo več certifikatov odličnosti. Po besedah prokurista podjetja, Ivana Dobaja, podjetje sledi trendom in s svojo kreativnostjo tudi samo ustvarja trende v gostinstvu. Vse to z namenom, da gostom vedno ponudijo nekaj novega, inovativnega in kreativnega. Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1990, je v preteklosti bilo najemnik Penziona Formaviva v Portorožu in Hotela Klass 4* v Kranjski Gori. Trenutno so najbolj prepoznavni  s koncepti in z blagovnimi znamkami kot so Takos gostinstvo v Mariboru, Fast food Pod kozolcem in Lonche.

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2019 ob 15:47 DF gost

      Mislim, da bi gostinsko dejavnost tu morala opravljati obcina.Zasluzek bi sel v obcinsko blagajno (zdaj bo sel v privatni zep ). Zaposlili bi precej Prekmurk in Prekmurcev. Ko bo potrebno pokrivati izgubo Expana, bomo pa obcani MO MS prvi na vrsti.

      29 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2019 ob 20:11 Liss gost

      ) Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.02.2019 ob 22:04 čevapćići gost

      Še nagradna vprašanja. Kdo bo hodil tja zastonj jest??? Kdo bo hodil tja jest na naročilnico občine ??? Kdo bo hodil tja jest na naročilnico države ???

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.02.2019 ob 8:57 DF gost

      Sem vceraj bil tam. Najmanj 7.000 - 8.000 obiskovalcev.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.