https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V bolnišnici v Rakičanu umrla pevka Šerbi

16.02.2019 ob 11:22  

V bolnišnici v Rakičanu je v petek umrla legendarna slovenska pevka Barbara Šerbec – Šerbi.


Širši javnosti najbolj poznana kot članica skupine Agropop - Šerbi je po navedbah Slovenskih novic preminula v petek zvečer v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

FOTO: Wikipedia

Šerbi je bila vrsto let v Domu starejših občanov v Radencih (Dosor), kjer je 25. decembra tudi praznovala svoj 58. rojstni dan. Je pa bila Šerbi že dlje časa zelo bolna. Pred desetletjem je zaradi hude sladkorne bolezni ostala najprej brez ene, nato še brez druge noge.

Zadnje mesece so ji trenutke v domu poskušali polepšati zaposleni, stanovalci in prostovoljci v domu ter nekateri sorodniki.

*Naslovna fotografija: 24ur.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2019 ob 12:30 GEZA gost

      Šerbi, počivaj v miru.

      28 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2019 ob 14:02 Jože gost

      Imel sem priliko z njo delat v kuhinji pred 30 desetimi leti.. Bila je delavna, da se lahko marsi kdo skrije..prijazna. Žau mi je, da so te najbolši prijatelji zapustili, ko ti je zdravje pešalo. Šerbi..počivaj v miru...

      26 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2019 ob 16:27 Muzikant gost

      Agropop s Šerbi legende SLO popa. Počivaj v miru.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.