https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Na Melincih priredili dobrodelni koncert Z ljubeznijo za Martino

Melinci, 19.02.2019 ob 11:30  

V nedeljo, 17. februarja 2019, je KUD Melinci priredilo dobrodelni koncert Z ljubeznijo za Martino v oštariji Kovač Melinci.

Na dobrodelnem koncertu so nastopili Mladi Pomurci, Prašnati, Aeternum, Betka Lebar, Color Voice, Macho in Mejke ter ansambel Skok. Na prireditvi sta zaplesala tudi Martina in Roman.

Zbrana sredstva od prodaje vstopnic so donirali za uresničitev plesnih sanj Martine Smodiš na novem športnem plesnem vozičku.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2019 ob 12:57 marjan gost

      Saj fajn ka lidje stopimo vkup in pomagamo drugim. Ampak zbiranje pejnez za nenujne namene kak je ples se mi ne zdi prav, ko pa mamo telko invalidov keri bi nucali finančno pomoč ka lejko sploj normalno funkcionerajo v življenji

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2019 ob 13:00 Martin M. gost

      Bravo KUD Melinci !Hvala prijatelji za čudovite trenutke,ki smo jih skupaj delili z našo Martino.Vponos nas vseh in predvsem tvojih staršev,si pokazala, kaj vse premore volja in plemenito srce .Srce, ki hrepeni z ljubeznijo po napredku!

      19 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.02.2019 ob 15:42 Suzana gost

      Saka čast. Tou je lejko samo na Melincaj. BRAVo

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.02.2019 ob 18:32 BOLJŠEVIK gost

      Popolnoma se strinjam s komentarjem Marjana, vse je lepo in pravilno, če smo pripravljeni pomagati, AMPAK v tem primeru se ne morem znebiti občutka, da je šlo bolj za promocijo. Dragi Melinčani, kot organizatorji, prepričan sem, da samo v svoji vasi imate take sovaščane, ki so za zadovoljevanje osnovnih življenjskih potreb bolj potrebni pomoči, to so skromni "mali" ljudje, ki jih je življenjska usoda pripeljala nekam na rob, odrinjenosti, pozabljenosti. Ozrite se malo okoli sebe.

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.02.2019 ob 19:48 gost

      Ka je z vama? Ne bojta hamičniva!

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.02.2019 ob 21:04 Markič gost

      Velespoštovana Marjan in Boljševik, srčno upam, da nista invalida in da nista bila prisotna na tej prekrasni prireditvi, da bi lahko občutila koliko pozitivne energije, sočutja in ljubezni se je s strani nastopajočih in gostov pretakalo v dvorani ter da ne govorim koliko energije so vložili vsi organizatorji brez potrebe po besedah "iskrena hvala vam za vse", da je le ta uspela vsaj 300% proti vsem pričakovanjem. Verjetno sta spoštovana vidva kje pri šanku ta čas veselo komentirala socialno politiko naše države - pa še najverjetneje oba ob socialni podpori!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2019 ob 2:30 BOLJŠEVIK gost

        Kaj boš ti Markič o pozitivni energiji če je vse kaj si zapisal ena sama negativna energija in pove vse o tvoji osebnosti, ki je negativna in neprimerna, glede na to da se norčuješ iz invalidov, omenjaš šanke, socialno podporo, žalostno v tebi ni prav nič pozitivne energije ampak HUDOBIJA. Ozri se malo "preko svoje ograje".

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2019 ob 12:02 Dobrota je sirota gost

      V Melincih poskrbijo za svoje. Tudi ko je bil primer požara so stopili skupaj in pomagali finančno. Drugih primerov invalidov na Melincah ni, če bi bili in bi potrebovali pomoč bi tudi dobili.! Vsaka vas ima svojo krajevno skupnost in društva, za svoje poskrbite če že država ne skrbi. Bravo KUD, bravo Melinčari.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2019 ob 20:33 Jo gost

      Vsem predhodnim bi nekaj napisal še rajši bi pa bil če bi mu lahko povedal osebno.Nihče ni nikogar prisilil , da mora priti na to dobrodelno prireditev.Kdor se je pa tega dogodka udeležil pa verjamite da je šel prezadovoljen domov .Kar se tiče celotne organizacije je bila izpeljana volantersko in od amaterjev .Marsikateri ,ki kasira da izpelje tako prireditev bi se lahko na tem dogodku dosti naučil , zato hvala Tamari Duh in njenemu bratu Davidu ,Tini Zver in njeni novi ekipi noo nej celi .V vsaki vasi se negdo najde pomoči potreben za to ne bodimo sebični in raje pomagajmo .Nam je uspelo in smo lahko nato ponosni ,res je da smo imeli na razpolago prostor in dobre ljudi .Bili bi pa veseli če bi organizirali VI v vaši skupnosti nekaj sličnega in verjamite tudi Melinčarji do tam zato ne pisati o nečem kjer ne sodeluješ in vsako stvar gledaš z figo v žepu .Dejstvo je da so to naredili Melinčari in lepo je bilo videti po dolgem času toliko krajanov na enem mestu ,tisti ki so pa bili v Nedeljo doma pa Jim je lahko žal .Na Melincih je zapih mlad veter in upamo ter verjamemo da v pravo stran

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.