https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurje obiskala minister za notranje zadeve in generalna direktorica policije

20.02.2019 ob 13:40  

Včeraj, 19. februarja, sta se v Pomurju mudila minister za notranje zadeve, Boštjan Poklukar in generalna direktorica policije, mag. Tatjana Bobnar.


Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je s svojimi najožjimi sodelavci skupaj z generalno direktorico policije mag. Tatjano Bobnar včeraj obiskal Policijsko upravo Murska Sobota, Policijsko postajo Lendava in Ljutomer.

Kot so zapisali na Facebook strani Policijske uprave Murska Sobota so si ogledali prostore in opremo ter se seznanili z varnostno situacijo in aktualno problematiko na območju PU Murska Sobota.

Foto: Fb PUMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2019 ob 22:36 pip gost

      Lepo, da pride kdo iz Ljubljane malo pogledat, kako živimo tukaj v Pomurju. Seveda se najprej po protokolu ustavi pri lokalnih šefih. Baje so šli tudi na občino in obiskali svojega nekdanjega stanovskega kolega. Lepo. Bilo bi pa tudi lepo, če bi šli še malo med nižje zaposlene. Mogoče kam na mejo in tudi do kakšne cestne patrulje in povprašali kako živijo in kako se počutijo in v živo pogledali delo na terenu. Upam, da jim bodo sledili tudi na ostalih ministrstvih, da bodo šli na teren in pogledali kaj počnejo uslužbenci na lokalnem nivoju.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.