https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Desa Muck in pater Karel Gržan predstavila svojo življenjsko pot

21.02.2019 ob 10:30  

Včeraj, 20. februarja, so v Domu starejših občanov Radenci - Dosor spet pripravili Pogovorni večer: Sledi. Tokrat sta bila gosta pisateljica Desa Muck in pater Karel Gržan.


Prostor ob knjižnici, kjer je potekal pogovor je bil poln do zadnjega kotička, saj je obisk gostov privabil tudi mnogo drugih obiskovalcev, ne le stanovalcev doma.

Pogovor je potekal v izjemno sproščenem vzdušju, za smeh pa sta poskrbela Desa in pater Gržan s pripovedovanjem svojih dogodivščin.

Predstavila sta tudi svojo življenjsko pot, s kakšnimi težavami in preprekami sta se srečevala. Oba druži velika ljubezen do živali in do življenja, kar je bilo moč razbrati tudi iz njunega pripovedovanja. Ob koncu je pater Gržan dodal, da je njegova največja vrednota spoštovanje, katero pa polaga na srce tudi vsem drugim. Desa je ob tem še dodala, da bi pred spoštovanjem še izpostavila toleranco. Po končanem pogovoru so se obiskovalci z obema gostoma še lahko pogovorili ali zastavili kakšno vprašanje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.