https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Nova zmaga radenskih odbojkarjev

Radenci, 1.3.2019  

Odbojkarji OK Radenci so v 15. krogu 3. Državne odbojkarske lige vzhod za moške na domačem parketu gostili trenutno zadnjeuvrščeno ekipo lige, OK SIP Šempeter II. Radenčani so upravičili vlogo favorita in z gladko zmago 3:0 še naprej ostajajo neporaženi.


OK Radenci 3:0 OK SIP Šempeter II
(25:10 , 25:15 , 25:19 )

Točke za OK Radenci: Ajlec 20, Šadl 10, Ratkai 7, Škrjanec 3, Šinko 3, Zamuda 3, Horvat 1, Viher

V prvem nizu so si domačini hitro priigrali prednost, ki so jo do konca le še povečevali. Odbojkarji iz Šempetra niso našli odgovora na raznovrstno igro Radenčanov, ki so niz dobili z veliko razliko. V drugem in tretjem nizu so Radenski odbojkarji nekoliko spremenili začetno postavo, kar pa se v njihovi igri ni preveč poznalo. Radenčani so sicer storili več napak na servisu in v napadu, a so na koncu tekmo zanesljivo dobili z rezultatom 3:0. Radenski odbojkarji tako še vedno ostajajo neporaženi v letošnji sezoni in ostajajo na 1. mestu lestvice 3. DOL vzhod.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2019 ob 21:46 Lissa gost

      Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.