https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pustne maske rajale tudi v Moravskih Toplicah

Moravske Toplice, 03.03.2019 ob 6:00  

Tudi Moravske Toplice so včeraj preplavile pustne maske. Pri trgovini Mercator so tako rajale princeske, pirati, grofje, smrkci, miške ter mnoge druge maškare.


Tudi tokrat je pustovanje organiziral TIC Moravske Toplice, ki je privabilo tako mlado kot staro, da so se zabavali, plesali in rajali. Manjkalo ni niti pustnih domačih dobrot, za katera so poskrbela društva iz občine Moravske Toplice in dobre kapljice. Otroci pa so se najbolj razveselili čarodeja, ki jim je pokazal kar nekaj zanimivih trikov in vragolij nad katerimi so bili navdušeni. Da je pa bila pustna zabava res prava je poskrbelo Društvo Bumerang Sreče s plesno animacijo, zabavnimi igrami in poslikavo obraza.

Najboljše posamične in skupinske maske so tudi nagradili.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2019 ob 19:00 lepec gost

      Ooooo kako lepouuuuuuuu

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.