https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti kršitelju zasegli avtomobil

07.03.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno kaznivo dejanje, eno  prometno nesrečo v kateri se je ena oseba lažje telesno poškodovala, pet kršitev javnega reda in miru, tri poškodovanja vozil na parkirnih prostorih, pet primerov povoženja divjadi ter zasegli so eno vozilo.


Na področju kriminalitete so na območju Gornje Radgone obravnavali goljufijo.   

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.     

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil vozniku zasežen osebni avtomobil.  

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2019 ob 9:39 Lujzek25 gost

      Vsak dan en do 3 odvzeti avtomobili še malo pa bomo peš hodili, pa ne bo kazni in proračun nižji (NOVI DAVKI)

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2019 ob 23:16 car gost

      Nekaj dni nazaj bil podoben zapis. Če nima vozniške mu je ne morejo odvzeti. Avto je star, vreden 0 EUR. Po novem, če ga odjaviš moraš plačat za razgradnjo ekološki davek. Prodati ga ne moreš, ker je dotrajan. Najlepša rešitev, da ga policija zapleni, ker imaš drugače stroške z njim. Kazen ne bo plačal, ker se mu ne smejo vsest na socialne transferje. Če bo imel kje bo lahko odslužil z delom v splošno korist. En mesec v neki socialni ustanovi ali na občini. Na toplem, malica, računalnik, šef te ne zeza, ker pri njih nisi v delovnem razmerju, spoznavaš nove ljudi... Carsko!!!! Po novem bo tak, da se bodo taki, ki so na sociali in imajo star avto za odpis kar sami nastavili policajem, da jim ga odpeljejo.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.