https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Vestnik z razstavo obeležuje 70-letnico

09.03.2019 ob 7:10  

Danes, 8. marca so ob 70-letnici Vestnika pripravili razstavo v Drevoredu Martina Luthra v Murski Soboti, ki bo postavljena na ogled od danes do 8. maja 2019.


Vestnik letos praznuje 70-letnico delovanja in ob tem jubileju so v Drevoredu pripravili razstavo. Z ogledom razstave se lahko obiskovalci pravzaprav sprehodijo skozi preteklost. Ob tem jubileju so k sodelovanju povabili tudi pomurske osnovne šole. Učenci so ustvarili veliko izvirnih izdelkov, ki so razstavljeni v Mikkovi galeriji. Razstava bo na ogled do 12. marca 2019.

Ob otvoritvi razstave sta spregovorila Adriana Gašpar, odgovorna urednica Vesnika ter župan Občine Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, ki je dejal, da tudi sam vsak četrtek nestrpno pričakuje nov izvod Vestnika in vsem, ki ustvarjajo zgodbe iskreno čestital. S kratko igro pa sta odprtje razstave popestrili učenki OŠ Turnišče.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.03.2019 ob 15:33 stewen gost

      VESTNIK IMA SREČO Z NOVINARJI: s temi, ki časopis usvarjajajo zdaj, kot z onimi, ki so žal že umrli ali pa so v penziji. Vsaka generacija je prinesla-prinaša nekaj novega, zato čestitka tudi ob jubileju (praznovanje je O.K. - "odštekano") - Š. S.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.