https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

KUD Križevci pripravili koncert ob dnevu žena

11.03.2019 ob 10:00  

V petek, 8. marca, so KUD Muzika Križevci v Kulturnem domu Križevci pri Ljutomeru pripravili koncert ob dnevu žena.


Instrumentalni orkester amaterskih glasbenikov z imenom Kud Muzika je z več kot enournim repertoarjem navdušil obiskovalce oziroma prevladujoče obiskovalke in godbeniki so po vsaki skladbi poželi bučen aplavz.

Dirigent Janko Škrajnar je ubran orkester vodil skozi domače in tuje skladbe, ki so se dotaknile prav vsakega obiskovalca petkovega večera. Uvod v koncert je bila kubanska Guantanamera, sledile so Rože, Obletnica, Eviva Espana, Dobro jutro, Pastirček in številne druge.

Kot solisti so se izkazali posamezni godbeniki, ki so dodatno popestrili koncert. Gostje koncerta so bili oktet Arion. Zbrane pa je nagovoril tudi župan občine Križevci mag. Branko Belec, ki je pohvalil delovanje godbenikov in zaželel vse dobro ženskam ob mednarodnem dnevu žena.

Foto: Lidija Domanjko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.