https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

62. Bujta repa je tik pred vrati

11.03.2019 ob 10:25  

Največja prekmurska zabava v Ljubljani, letos že 62. Bujta repa, je tik pred vrati. Dogodek, ki ga prireja Klub prekmurskih študentov in ki bo letos v znamenju 100. obletnice priključitve Prekmurja in združitve prekmurskih Slovencev z matičnim narodom, bo potekal v sredo, 13. marca 2019, na zdaj že tradicionalni lokaciji, in sicer v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Prireditev se bo začela ob 19. uri s svečano večerjo, ki bo trajala do 22. ure. Večerjo bo ob zvokih cimbal, saksofona, harmonike, bobnov in kontrabasa popestrila skupina Prašnati.

Po večerji, ob 22. uri, bodo za nadaljevanje večera poskrbeli Veški dečki, ki bodo množico zabavali vse do 23.30. Po dobrem začetku zabave bo na odru vse do 1.20 zjutraj publiko razvajal Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Za konec letošnje Bujte repe pa bo z obiskovalci vse do zgodnjih ur norela skupina Kingston.

Do Ljubljane je organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Maribora, če bo vsaj 10 prijavljenih, pa tudi iz Lendave. Odhod iz Murske Sobote bo ob 16.00, iz Maribora pa ob 16.45, povratek iz Ljubljane pa bo ob 3.45.

Ker je število vstopnic omejeno, si vstopnice in vozovnice priskrbite čimprej! Študenti si lahko svojo vstopnico zagotovite za 5 €, cena neštudentske vstopnice pa znaša 8 €. Na dan dogodka bo cena vstopnic za vse enaka, in sicer 10 €.

Kontaktne informacije o vstopnicah in vozovnicah najdete na spletni strani www.bujtarepa.si.

Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.