https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Odranci premagali Črenšovce

Odranci, 18.3.2019  

V 16. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Odrancih pomerili ekipi Odranec in sosednjih Črenšovec. Pred okoli 200 gledalci so bili boljši domači, ki so slavili z 3:0.

Odranci - Črenšovci 3:0 (1:0)

1:0 - Legen (44.min), 2:0 - Pihler (60.min), 3:0 - Pihler (84.min)

 

Odranci: Prša, Vok, Kalamar (od 86. B. Horvat), Suhač, N. Kociper, Meznarič, Čuk, Pihler (od 86. P. Kociper), Jerebic, Legen (od 79. P. Horvat) in Vinkovič (od 63. Sreš).

Črenšovci: Raduha, Cigan, D. Hozjan, T. Hozjan (od 69. Vuk), M. Virag, Zeljković, Tigeli (od 86. Tivadar), Tompa, L. Virag, Graj in Krauthaker.

Glavni sodnik: Marko Lacković.

 

Po začetnem otipavanju, so vajeti igre v svoje noge prevzeli domači nogometaši in si preko Pihlerja in Vinkoviča pripravili nekaj polpriložnosti. Gostje so prežali predvsem na protinapade, kar bi se jim skoraj obrestovalo, saj so se v 35. minuti znašli pred vrati domačih, sprožili iz ugodnih položajev kar trikrat, a zadetka niso dosegli.

Lepa priložnost Črenšovec je streznila domače, ki so pritisnili in preko Legena v 44. minuti prišli do vodstva z 1:0.

V drugem polčasu sta si obe ekipi priigrali nekaj polpriložnosti, nato je v 60. minuti Pihler povišal vodstvo Odranec na 2:0. Isti igralec je zabil še v 84. minuti zadnji zadetek na srečanju za končnih 3:0.

Odranci po 16. krogu ostajajo na prvem mestu s 37 točkami, Črenšovci so šesti z 22. točkami.

V naslednjem krogu Odranci v nedeljo gostijo Ljutomer, Črenšovce pa čaka še en sosedski obračun - v soboto jim v goste namreč prihajajo nogometaši Polane.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.03.2019 ob 12:12 goll gost

      čestitke za zasluženo zmago

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.03.2019 ob 13:50 gost

      In kakšni so vaši cilji v slučaju 1 mesta. So to kvalifikacije za 2 ligo, ki so v naprej določene v poraz. Po mojem ja saj bi jih 2 liga spravila v BANKROT. Na 2-3 km 2 drugoligaša v dveh vaseh pa mi povejte. Prvo igralski kader je fuč.....itd.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.03.2019 ob 15:34 žoga gost

      Kalamar ka je tau za face sten gezikon?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.