https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Soboške odbojkarice zmagale na domačem parketu

Murska Sobota, 24.3.2019  

V petek, 22. marca, so odbojkarice ŽOK Murska Sobota v športni dvorani OŠ II. odigrale zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni, na kateri so se pomerile z ekipo SVolley iz Vuzenice in tudi slavile s končnim izidom 3 : 1 v nizih. S tem so na domačem terrenu še zabeležile sedmo zaporedno zmago v spomladanskem delu sezone.


ŽOK Murska Sobota - SVolley 3 : 1
(17:25, 25:15, 25:19 in 25:22)

Prihodnjo soboto jih čaka zaključno srečanje letošnje sezone v gosteh pri ekipi Šempetra. Ta tekma bo obenem tudi derbi za 2. mesto na lestvico 2. DOL - Vzhod.

Več fotografij v spodnji galerji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2019 ob 20:45 GEZA gost

      Punce so lahko tako visoko, ko pa je liga slaba kot že dolgo ne. Prvi del ekip je šel v 1.B ligo. Ostalo se je popolnilo iz tretjih lig tako da je liga res slaba.

      0 23 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2019 ob 20:51 strokovnjak gost

        In misliš, da je v prvi ligi kaj boljše? Razen treh velikih (NKBM, Geni-Volley in Calcit) ostali nimajo za burek. Problem je denar ki ga imajo samo veliki in ti poleg prvih ekip furajo še drugo in nekateri še tretjo ekipo. Problem vseh ostalih klubov je da ko enkrat dekleta odidejo na študij avtomatsko lahko odmisliš višje lige, razen seveda če imaš denar. Sicer pa se vsak klub trudi po svojih zmožnostih in glavno da se dekleta imajo fajn.

        22 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2019 ob 21:49 Naj se čuje gost

      Poleg lejpih uspehov te ekipe letos, je tu pomembno še to, ka dikline ne špilajo za pejneze in ka je odbojka, kero jo prikazuvlejo na tekmaj, zelo zanimiva za gledalca! Borbenost pa veselje na igrišči majo vedno! In to je tudi tisto, zaradi koga ljubitelji odbojke vedno radi pridemo na njihovo tekmo.

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.03.2019 ob 21:55 Naj se čuje gost

      Poleg lejpih uspehov te ekipe letos, je tu pomembno še to, ka dikline ne špilajo za pejneze. Odbojka, kero prikazuvlejo na tekmaj, pa je za gledalca zelo zanimiva. Borbenost in veselje na igrišči imajo vedno! Kak gledalci mi je zato vedno vredno priti na njihovo tekmo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.