https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Črenšovci presenetili Polano

Črenšovci, 24.3.2019  

V 17. krogu 3. SNL vzhod, sta se v Črenšovcih pomerili ekipi Črenšovcev in sosedov iz Polane. Tekma se je končala z zmago Črenšovcev.

Črenšovci - Polana 2:0 (1:0)

1:0 - Graj (34.min), 2:0 - Krauthaker (85.min)

Gledalcev: 300

 

Črenšovci: Raduha, Vuk, Kociper (od 76. Tivadar), Hozjan, M. Virag, Zeljković, Tigeli, Tompa, L. Virag, Graj in Krauthaker.

Polana: Šaruga, Vugrinec (od 84. Špiclin), Sermek, Žalik, Klujber, Novak, Lotrič, Car, Horvat, Tompa in Žugelj.

Glavni sodnik: Armando Šorli.

 

Medtem, ko so domači tekmo pričakovali v dobrem vzdušju, saj so imeli na voljo za igro vse nogometaše, je bilo drugače pri gostih iz Velike Polane. Zaradi kartonov namreč pravice nastopa niso imeli Polajžer, Jakšič in Vori, manjkala pa sta tudi Recek in Šiško. Kljub temu so pred tekmo oboji napovedovali boj za vse tri točke.

Tekmo so bolje začeli gostje. Po četrt ure igre je lep strel z voleja Žuglja, z lepo parado ubranil Raduha. Do prvega zadetka smo morali čakati do 34. minute. Takrat je Graj ustrelil z velike razdalje, navidez lahek plen za gostujočega vratarja pa je končal v mreži. Še pred koncem prvega polčasa je drugi rumeni karton pri domačih prejel Vuk in bil izključen.

Drugi polčas so prav tako bolje začeli gostje. Po prekršku nad Žugljem je sodnik Šorli pokazal na belo točko. Žogo si je nastavil Lotrič, a stresel le prečko. Gostje so še naprej stiskali, a streli Žuglja, Horvata, Žalika in Lotriča niso našli poti v mrežo. Domači so se bolj ali manj osredotočili na hitre protinapade - tako sta krasni priložnosti za zadetke zapravila Krauthaker in Tigeli. Igra na vse ali nič gostov v zadnjih minutah, je še naprej odpirala veliko prosotra za domače protinapade, tako je Krauthaker izkoristil eno izmed priložnosti v 85. minuti in zadel za končnih 2:0.

Polana tako po nepopolnem sedemnajstem krogu ostaja pri 29. točkah, Črenšovci jih imajo 25. V naslednjem kolu Polana v nedeljo gosti Odrance, Črenšovci pa odhajajo na gostovanje na Kuzmo.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2019 ob 10:42 Jon balon gost

      Eh palina ninč pare !

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.