https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Bakovcih počastili materinski dan

Bakovci, 26.03.2019 ob 19:00  

Krajevna skupnost Bakovci in Župnija Bakovci sta organizirali prireditev ob materinskem dnevu "V naročju družine."


V dvorani Vaškega doma Bakovci so v kulturnem programu nastopili učenci Osnovne šole Bakovci, otroci iz vrtca Krtek, domačin Franc Vedran Husar, pevski zbor iz Porabja, veroučenci z recitali in Društvo upokojencev Bakovci.

Zbrane je nagovorila predsednica Krajevne skupnosti Bakovci Tadeja Bencak, ki je med drugim povedala, da letošnje geslo praznovanja materinskega dne "V naročju družine", ni naključje, da so ga izbrali, saj letos praznujemo tudi 100. letnico priključitve Prekmurja k matični domovini. "Priključili smo se družini, v kateri danes živimo.

Družina – je kompas, ki nas vodi skozi življenje, je največji vir frustracij in vir naše sreče. Naše prvo in najpomembnejše okolje je družina, zato družinski vpliv in vzgoja zraven drugih dejavnikov pomembno delujejo in vplivajo na naš osebnostni razvoj. V sodobnem svetu vedno bolj poudarjamo pojem in pomen družine. V tej osnovni celici družbe smo se kot otroci nauči osnovnih vedenj, pravil in norm. Naučili smo se sprejeti in ponotranjiti vrednote, oblikovati odnose in oblikovati ter sprejemati čustva."

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.03.2019 ob 20:01 DF gost

      Ja bih pitao župana zašto se bude Expano podražio još za 500.000 eura...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.