https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Znane podrobnosti prometne nesreče s smrtnim izidom

25.03.2019 ob 13:20  

Danes smo že poročali, da so bili policisti PU Murska Sobota ob 9.43 obveščeni, da je na regionalni cesti Petanjci - Radenci izven naselja Petanjci na mostu čez reko Muro, prišlo do prometne nesreče med tovornim vozilom in voznico osebnega avtomobila, v kateri je ena oseba umrla.


Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 38-letna voznica osebnega avtomobila vozila iz smeri Petanjec proti Radencem. Ko se je pripeljala čez reko Muro je iz neznanega vzroka zapeljala levo in čelno trčila v nasproti vozeče tovorno vozilo, katerega je vozil 60-letni voznik.

Voznica osebnega avtomobila je na kraju prometne nesreče  podlegla poškodbam.

Pokojna udeleženka prometne nesreče je letošnja prva smrtna žrtev na pomurskih cestah, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.03.2019 ob 22:38 50km/h gost

      Vsak dan sem v vtomobilu in se čudim, da ni še več nesreč. Veliko ljudi depresivnih, eni vedno v dirki s časom, nekateri večno na telefonu, da o GPS ne govorim, ko gledajo v GPS več, kot na cesto. Razne kombije in tovornjake šefi priganjajo, ker so večno v zamudi. Veliko jih je prehitrih. In še današnja poslastica. Zvečer se peljem v nekem naselju po glavni cesti. Tovornjak in jaz za njim. Naenkrat vidim v ogledalu luči, ki se zelo hitro približujejo. Že vklopi smernik in prehiteva. Mene in še tovornjak. Nebi bilo nič takega, če se ne bi dogajalo v naselju, kjer je omejitev 50km/h in še huje pred nami je bil neporegledni ovinek v desno in na vsaki strani hiše. Nekaj sekund za tem, ko je prehitel tovornjak je izza ovinka pripeljalo nasproti vozilo. Glede na to, kako nekateri vozijo je res še sreča, da ni več nesreč. Sožalje svojcem pokojne.

      16 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.03.2019 ob 14:17 gost

      Kdaj je največja sila,potem si še moraš pol ure časa dat,..pa nebos Nikol v sili..!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.03.2019 ob 15:27 Vzrok gost

      In kaj je zdaj tu znana podrobnost?...da se je odpeljala na nasprotni pas? zanimivo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.