https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Plesalci Plesne šole Zeko uspešni v Litiji

26.3.2019  

Minuli konec tedna je v Litiji potekal 5. pokalni turnir v modernih tekmovalnih plesih, kjer je bila prvič na sporedu tudi disciplina break dance solo otroci.

Turnirja so se udeležili tudi plesalci Plesne šole Zeko. Nastopili so v kategorijah hip hop in break dance ter dosegli naslednje rezultate:

Break dance:

2. mesto Filip Kovačič break dance solo člani

4. mesto Gal Vrbnjak break dance solo mladinci

5. mesti Rok Mihalič break dance solo mladinci

5. mesto Elias Ljubec break dance solo člani

5. mesto Tadej Karas break dance solo otroci

9. mesto Petra Rajh break dance solo člani

9. mesto David Pahor break dance solo otroci

17. mesto Rea Felicijan break dance solo otroci

19. mesto Tai Ošlaj break dance solo otroci

21. mesto Tino Oskomič break dance solo otroci

Hip hop:

3. mesto Mob Ties hip hop mala skupina člani

10. mesto Originals hip hop mala skupina maldinci

10. mesto Jaka Slekovec hip hop solo člani

22. mesto Kim Žerdin hip hop solo članice

25. mesto Ina Šinkec in Nela Copot hip hop pari mladinci

31. mesto Urša Šlibar hip hop solo mladinke

31. mesto Ina Šinkec hip hop solo mladinke

58. mesto Nela Copot hip hop solo mladinke

 »Dober plesni vikend je za nami, zelo sem zadovoljen z nastopi breakdancerjev, ki so uspeli odpraviti napake iz prejšnjih tekem in se vidi velik napredek. Ponovno po 10. letih je bila na sporedu nova disciplina breakdance otroci in nastopi so bili zelo vzpodbudni. Kar 30 mladih breakdancerjev se je zbralo, kar pove, da je bila potreba po tej kategoriji zelo velika. Še posebej, ker se borimo, da bi bil breakdance sprejet na poletne olimpijske igre Pariz 2024.« je ob uspehih svojih plesalcev povedal vodja Plesne šole Zeko Dejan Zečević ter dodal: »Blažka, ki je trenerka hip hop plesalcev je povedala, da se vidi napredek, saj so nekateri plesalci in skupine dosegli svoje najboljše rezultate v sezoni, nekaj nastopov je potrebno še dodelati in odpraviti napake, za kar pa je še veliko časa do državnega prvenstva, ki bo konec junija.«

Foto: Dejan Zečević 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.