https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Prihaja srebrna žogica Lendave

12.4.2019  

V Lendavi se bo med 12. in 14. aprilom 2019 odvil že 14. mednarodni mladinski turnir Srebrna žogica Lendave 2019.

Letos pričakujejo med 150 in 200 tekmovalci. Napovedana je udeležba iz Slovenije in tujine, med drugim Romunije, Madžarske, Avstrije, Hrvaške, Češke, Slovaške in Srbije. Vsak od tekmovalcev prejme manjše sponzorsko darilo, najboljši trije v vseh kategorijah pa bodo poleg pokalov v obliki žogic prejeli še nagrade.

U17 namesto U19

Letošnja novost je tekmovanje v kategoriji U17, ki se jo uvaja na turnir z namenom umestitve Srebrne žogice Lendave na koledar badmintonskih tekmovanja za evropsko jakostno lestvico. Namen tega je pridobiti kakovostne igralce iz večjega dela Evrope, ki se tovrstnih turnirjev udeležujejo. BK Mladost je vložil kandidaturo, odločitev pa bo znana poleti.

In kdo so tekmovalci letošnjega turnirja, ki bodo zastopali barve domačega kluba? Trener Denis Pešehonov si obeta kolajne prav v vsaki starostni kategoriji, predvsem v U11 pa bi lahko igralci posegli po najvišjih mestih.

Domači tekmovalci

U11: Nikita Pešehonov, Tija Horvat, Tatjana Jablanovec, Anel Pahor, Domen Kocon Lapajne, Matjaž Plevel
U13: Kaja Litrop, Hana Oletič, Iva Koša, Jakob Kiralj, Blaž Gönc, Timotej Jablanovec.
U15: Anel Hac Györköš, David Gabor, Nika Bedič, Dorian Hranilovič, Žiga Doler.
U17: Kaja Škrban

Časovnica SŽ 2019

Dvorana DSŠ Lendava, Dvorana DOŠ I Lendava
PETEK, 12. april, 15.00
SOBOTA, 13. april, 9.30
NEDELJA, 14. april, 9.30
Starostne kategorije: U11, U13, U15, U17

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.