https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nina Babič spregovorila o tem, kako rečemo otroku ne

Rakičan, 06.04.2019 ob 16:00  

V sredo, 3. aprila 2019, je v okviru Centra za družine Murska Sobota v Dvorcu Rakičan potekalo brezplačno predavanje z naslovom: KAKO REČEM OTROKU "NE" BREZ SLABE VESTI - O POSTAVLJANJU MEJ, predavateljice Nine Babič, uni. dipl. psih (FAMILY LAB).


Naklonjenost staršev, ljubezen, sprejemanje otroka, takega kot je, so kvalitete odnosa, ki otroku sporočajo, da je kot človek brezpogojno ljubljen. Da otrok odraste v samostojnega odraslega z neokrnjeno integriteto, je enako pomembno, da je zadovoljena potreba po ljubezni, kot tudi potreba po strukturi, jasnih mejah, zahtevah ter ustreznih pričakovanjih.

Na zanimivem in razgibanem predavanju so udeleženci izvedeli več o postavljanju mej v odnosih, o načinih kako reči "NE", o samospoštovanju in samopodobi, o nagradah in kaznih itd.

Program Center za družine Murska Sobota je sofinanciran s strani: Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.