https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Panvita Pomgrad tudi v gosteh izgubila proti Črnučanom

8.4.2019  

V 4. krogu zelene skupine 1.DOL za moške so Črnučani gostili ekipo Panvito Pomgrad. V tekmi, kjer je vsaka od ekip odigrala po dva dobra in dva slaba niza, so imeli v odločilnem nizu več moči domači odbojkarji Črnuč.

 

OK Črnuče - Panvita Pomgrad   3:2

(11:25, 25:16, 11:25, 25:22, 15:9)

 

Črnuče: Dre 15, Mihelčič 3, Hodžič, Čopi 12, Vilar, Gornik, Tepič 7, Jurič 4, Marovt, Rutar 4, Slovnik 15, Valenčič, Kumel in Slobodnjak (oba libero).

Panvita Pomgrad: Pečnik, Vori, Pulko 15, Rojnik 15, Beravs 4, Flisar 5, Volovlek, Bogožalec 20, Bedrač 3, Marovt 1, Novak in Ratkai (oba libero).

 

Odbojkarji Panvite Pomgrada so silovito začeli in povedli s 4:10, Črnučani pa so serijsko zapravljali servise in razlika se je le še povečevala. V drugem delu 1.niza se igra sploh ni mogla razviti zaradi nezanesljivih servisov in slabega sprejema domačih in odbojkarji Panvite Pomgrada so hitro dobili niz na 11.

Drugi niz se je začel izenačeno, pri 4:4, nakar je sledilo 6 zaporednih točk Črnučanov. Slika je bila obrnjena kot v prvem nizu. Priigrana razlika domačih je bila neulovljiva in domači so s 25:16 izenačili v nizih.

V tretjem nizu je prvič v sezoni črnuški parket stopil domači veteran Stipe Jurić, ki je s svojimi neugodnimi servisi povzročil nekaj preglavic Pomurcem, vendar pa so se spet začele vrstiti napake Črnučanov na servisu in odbojkarji Panvite Pomgrada so brez težav visoko zmagali niz z 25:11 in povedli na 2:1 v nizih.

V četrtem nizu je potekal krčevit boj za vsako točko. Domači so bili večino časa v vodstvu, vendar se niso mogli občutneje oddaljiti. Ob glasni podpori s tribun so Črnučani ohranili zbranost in vodstvo ter si priborili odločilni peti niz, v katerem so nadaljevali s poletno igro, vodili ves čas in se prvikrat v sezoni razveselili zmage v petem nizu.

O predstavi svojih varovancev sta o tekmi spregovorila tudi oba trenerja.

Dejan Fujs, trener Panvite Pomgrad: »V enem setu igramo odlično, v drugem pa neprepoznavno. Pa spet dobro in potem slabo. Kot bi na igrišče prišla neka druga ekipa. Tako nismo uspeli ohraniti vodstva in pripeljati tekme do konca in Črnuče so zasluženo zmagale.«

Marko Brumen, trener Črnuč: »Dva seta sta bila porazna, tako slabo letos še nismo igrali. Na srečo pa nas je Panvita v drugem setu sama vrnila v igro s svojo slabo predstavo. Potem so se naši fantje razigrali in če velja danes koga pohvaliti, je to Primož Trobiš, ki je bil na položaju korektorja skoraj neustavljiv, je pa res, da so - potem ko so se zbudili v življenje - tudi vsi ostali odigrali zelo dobro.«

*Naslovna fotografija: Športni klub Pomurje DESET; fotografije v članku: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2019 ob 6:56 ferko gost

      Katastrofa!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.