https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Lendavi potekal 14. turnir Srebrna žogica Lendave

Lendava, 18.4.2019  

Pretekli konec tedna je v Lendavi potekalo 14. mednarodno tekmovanje v badmintonu Srebrna žogica Lendave.

Posamično in v dvojicah se je na turnirju pomerilo skoraj 200 tekmovalcev iz šestih držav: Slovenije, Madžarske, Hrvaške, Češke, Slovaške in Romunije. Tekmovali so v starostnih kategorijah U11, U13, U15 in U17.

Med domačini zmaga in 2. mesto Nike Bedič

Med domačimi tekmovalci iz kluba BK Mladost se je najbolje odrezala Nika Bedič, ki je v zaigrala v dvojicah skupaj z Majo Koman ter osvojila naslov najboljše dvojice v U15. V finale pa se je prebila tudi posamično in tam dosegla drugo mesto. Na stopničkah posamično je stala tudi Tija Horvat, ki je osvojila tretje mesto v U11.

Med fanti je bil Anel Hac Györköš posamično tretji v kategoriji U15. V isti starostni kategoriji je David Gabor osvojil tretje mesto v dvojicah skupaj z Markom Korošo.

Največ stopničk Čehom

Zmaga pri fantih U11 je šla na Madžarsko – Peter Palkovics, pri deklicah pa v Romunijo – Cristina Sirbu.

V U13 je zmago pri fantih slavil Csanád Horváth (Madžarska), pri dekletih pa Lucie Krulova (Češka), ki so ji družbo na stopničkah delale same tekmovalke iz Češke. V dvojicah sta najboljša bila Čeha Ptaček/Waliszewski, pri dekletih pa prav tako Čehinji Bursova/Koliašova.

V kategoriji fantov U15 je najboljši bil Madžar Tamás Kollár, pri dekletih pa Slovakinja Lea Vybochova. Dvojice so dobili Slovenci, pri fantih naveza Lenarčič/Marovt, pri dekletih pa kot omenjeno lendavsko-kungoška naveza Bedič/Koman.

V U17 je zmago pri fantih slavil slovenski predstavnik Nik Zupančič, pri dekletih pa Hrvatica Iva Sulić. V dvojicah sta najboljša bila dvojica Herman/Zupančič, pri dekletih pa naveza Jordan/Novak (vsi Slovenija).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.