https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dva mrtva v Gornji Radgoni: Nekdanjo ženo ustrelil pred vrati lokala

Gornja Radgona, 14.06.2011 ob 16:40  

V Gornji Radgoni je prišlo do streljanja, v katerem sta umrli dve osebi. Po dosedanjih informacijah je moški ustrelil svojo bivšo partnerko, nato pa si sodil še sam.

Po neuradnih informacijah naj bi 39-letni moški, potem ko se je v lokalu sprl s svojo bivšo partnerko, 26-letnico iz okolice Gornje Radgone, odšel v avto po orožje, jo ustrelil, nato pa v smrt pognal še sebe.

Neuradno naj bi nekdanja zakonca na dan tragedije imela ločitveni postopek, moški naj bi bil tudi ljubosumen. Po neuradnih informacijah je v lokalu pustil poslovilno pismo, do streljanja pa naj bi prišlo, ko je nekdanja partnerka želela pobegniti iz lokala. Dvakrat naj bi ustrelil mimo, tretjič pa jo zadel, medtem ko je 26-letnica, ki je imela 5-mesečnega otroka, bežala pred njegovimi streli.

Foto: Damir Vöröš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. New
      14.06.2011 ob 19:25 New

      Več sliiiiik??? ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Damir90
      14.06.2011 ob 19:26 Damir90

      @New : Malo še.. :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.