https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Serija eksplozij v cerkvah in hotelih

21.04.2019 ob 11:00  

Šrilanko je pretreslo šest eksplozij v cerkvah in hotelih, ki so po zadnjih podatkih zahtevali 156 žrtev, med njimi je 35 tujcev. Po navedbah bolnišničnih virov so med ubitimi ameriški, britanski in danski državljani. Ali do med žrtvami tudi Slovenci še ni znano.

Tarča napadov so bile tri katoliške cerkve, in sicer v Kolombu, Negombu blizu prestolnice in Batticaloi na vzhodu otoške države. Eksplozivne naprave je skoraj istočasno razneslo med velikonočno mašo.

V Kolombu je bila tarča napada cerkev sv. Antona, v Negombu, kakih 30 kilometrov severno od prestolnice, pa cerkev sv. Sebastjana.

Foto: AP

Eksplozije so odjeknile tudi v treh luksuznih hotelih v Kolombu - Shangri La, Cinnamon Grand Hotel in Kingsbury.

Za zdaj ni nihče prevzel odgovornosti za napade. Število žrtev eksplozij na Šrilanki pa še naprej raste.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.