https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Obeta se močno povečan promet

22.04.2019 ob 8:00  

Na današnji praznični velikonočni ponedeljek in tudi jutri bo močno povečan promet popoldan, predvsem iz turističnih krajev proti urbanim središčem ter od Hrvaške proti Avstriji in Italiji.


Na spletni strani prometnoinformacijskega centra poročajo, da bo promet na avtocestah še dodatno upočasnjen in zgoščen zaradi delovnih zapor ob rušenju cestninskih postaj.

Povečan promet tovornih vozil bo na avtocesti od Madžarske proti Italiji.

Dars do konca prvomajskih praznikov ne bo izvajal dodatnih celodnevnih delovnih zapor na prometno najbolj obremenjenih odsekih avtocest.

Na agenciji za varnost prometa so opozorili, da je med prazničnim časom zaradi lepega sončnega vremena in višjih temperatur na cestah tudi več kolesarjev, motoristov in drugih udeležencev v prometu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.