https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tudi v Gornji Radgoni obeležili Dan Zemlje

Gornja Radgona, 25.04.2019 ob 6:05  

V sklopu svetovnega dogodka Dan Zemlje je Zavod Kultprotur iz Gornje Radgone, v torek, 23. aprila 2019, v Lisjakovi strugi organiziral tradicionalno prireditev ob Dnevu Zemlje. 

Dan Zemlje je letni dogodek, ki se praznuje 22. aprila in to v več kot 192 državah. Njegov namen je osveščanje družbe glede varovanja okolja na Zemlji. Tudi to leto so v Gornji Radgoni obeležili ta globalni dogodek. 

Tradicionalna prireditev se je začela ob 9. uri z nagovorom župana občine Gornja Radgona. Za učence osnovne šole Gornja Radgona so potekale delavnice pod vodstvom Čebelarskega društva Peter Danjko Gornja Radgona in Mladinskega centra Gornja Radgona.

Udeležencev prireditve ni ustavilo slabo vreme, zato so se podali na krajši pohod po gozdni učni poti Lisjakova struga. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.