https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

VIDEO: Hočemo Evropo

24.04.2019 ob 16:00  

Socialni demokrati so na včerajšnji volilni konvenciji potrdili kandidatno listo za volitve v Evropski parlament in sprejeli manifest “Hočemo Evropo”. 

Na listi SD najdemo nosilko liste Tanjo Fajon, Matjaža Nemca, dr. Milana Brgleza, dr. Dominiko Švarc Pipan, Nevo Grašič, Franca Hočevarja, dr. Ljubico Jelušič in župana Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksandra Jevška.

Foto: SD

S sprejetim manifestom "Hočemo Evropo," SD predlaga uvedbo evropskega 35-urnega delavnika, uvajanje skupnih minimalnih socialnih standardov, dosledno obdavčitev multinacionalk in ambiciozno ter pravično prilagajanje in boj zoper podnebne spremembe.

Stanka je objavila tudi video posnetek, ki je del obveščanja o aktivnostih in prizadevanjih S&D v Evropskem parlamentu, kar je predvideno in urejeno s pravili Evropskega parlamenta. Video si lahko pogledate na spodnji povezavi: 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.04.2019 ob 17:34 trebušček od piva gost

      Jaz pa hočem novega župana.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.04.2019 ob 20:58 revizor gost

      Koliko doktorjev na kupu :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.