https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Na včerajšnji tekmi so policisti obravnavali več kršitev

25.4.2019  

Včeraj, 24. aprila 2019, je bila v Murski Soboti odigrana pokalna nogometna  tekma  med  nogometnima  ekipama  NŠ  Mura  in NK Maribor. Javno prireditev so Policisti z vidika varnosti ocenili kot dogodek srednjega tveganja.

Policisti so obravnavali nekaj kršitev Zakona o javnih zbiranjih in sicer je  mladoletni kršitelj na prireditev prinesel nevaren predmet (baklo), katera mu je bila zasežena. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Druga dva polnoletna kršitelja pa sta kršila enak predpis s tem, da sta na javni prireditvi uporabljala nevaren predmet (bakle) za kar jima je bila s strani  policistov izrečena globa.

Ob prireditvenem prostoru so policisti našli tudi paket pirotehničnh izdelkov, lastnika pa ni bilo mogoče ugotoviti.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2019 ob 22:48 Janko gost

      Socialni problemi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2019 ob 14:03 Šalala gost

      PIROTEHNIKA JE DEL TRIBUNE!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.