https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pomurke na domači zelenici do nove zmage

26.4.2019  

V četrtek 15. aprila je v Bratoncih bilo odigrano srečanje 17. kroga 1.SŽNL, v katerem so se domače igralke ŽNK Pomurje Beltinci pomerila z ŽNK Cerklje. Pomurke so nove tri točke portdile z zmago 9 : 2 in s tem nadaljujejo svoj zmagoviti niz.

 

ŽNK Pomurje - ŽNK Cerklje 9 : 2 (6 : 0)
(A.Prša 3 in 72, N.Hofman 5 in 33, L.Zajmi 10, E.Potočnik 13, Š.Rozmarič 38, Š.Kolbl 81 in 92, M.Smolnikar 54 in E.Primc 57)

 

Pomurske nogometašice so ta četrtek prišle do nove zmage v državnem tekmovanju. Doma so gostile igralke Cerklja, katere so morale po zadnjem sodnikovem žvižgu priznati premoč domačinik. Pomurkam je že po prvem polčasu uspelo si priigrati prednost šestih golov. V drugem polčasu pa so zmago potrdile še s tremi zadetki.  Pomurke tako še naprej zasedajo prvo mesto in imajo pred zasledujočo ŽNK Olimpija Ljubljana 9 točk prednosti.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2019 ob 18:03 DF gost

      To mi delajte. Murasi to je za vas FATA MORGANA.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2019 ob 18:05 gost

      DF IDIOT.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2019 ob 18:16 DF gost

        Poglej lestvico, tocke, dane in prejete gole. NIKOLI, RES NIKOLI, Mura tega ne bo sposobna. Da o tem, koliko denarja se v Muro zmece in koliko ga dobijo ta dekleta, sploh ne bom pisal.

        5 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2019 ob 6:21 Gost gost

      DF Nikoli se ne strinjam s tabo sedaj pa imaš prav če bi pol toliko denarja vrtele kot Mura bi sigurno igrale v ligi prvakov

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.