https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ljutomerčani remizirali s Polano

Ljutomer, 5.5.2019  

V 23. krogu 3. SNL vzhod sta se na ljutomerski zelenici pomerili domača ekipa Avto Rajh Ljutomer in Polana. Obračun 3. in 4. uvršcene ekipe se je po zanimivi tekmi polni zadetkov končal z neodločenim izidom 4:4. Kljub remiju so lahko gostje iz Polane bolj zadovoljni saj so dvakrat nadoknadili zaostanek dveh golov.


Avto Rajh Ljutomer - Polana 4:4 (2:2)

(Panič 7, 9, Nemec 53, Feguš Makovec 81; Lotrič 37, 83, Vori 40, Žugelj 92)

 

Domači so tekmo začeli dosti bolj odločno in že po desetih minutah igre vodili z 2:0. Obakrat je zadel Primož Panič, najprej v 7. in nato še v 9. minuti. Prekmurci so nato iz minute v minuto igrali bolje in v 37. minuti po zadetku Andreja Lotriča najprej znižali rezultat, tri minute kasneje pa je Rok Vori izenačil na 2:2, kar je bil tudi rezultat polčasa.

V drugem polčasu so Ljutomerčani spet nekoliko pritisnili in v 53. minuti po zadetku Tilna Nemca spet povedli. Vzdušje na tekmi je bilo vse bolj napeto, ko je v 81. minuti mrežo gostov zatresel Lan Feguš Makovec in zdelo se je, da bo Ljutomer tekmo dobil. Gostje se niso predali in že dve minuti kasneje po novem golu Lotriča znižali na 3:2.

V drugi minuti sodnikovega podaljška pa je za veselje gostov poskrbel Andrej Žugelj, ki je po natančnem strelu z glavo postavil končni izid srečanja – 4:4. Ljutomerčani tako ostajajo na tretjem mestu s 45. točkami, Polančani pa so z dvema točkama manj takoj za njimi.

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija