https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ohladitev zajela naše kraje

05.05.2019 ob 9:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes razmeroma hladno, oblačno s padavinami ter okrepljenim vetrom severnih smeri. Jutri bodo padavine zjutraj ponehale, še bo vetrovno in hladno. 

 

Danes bo oblačno s padavinami, ki bodo popoldne predvsem ob morju večinoma ponehale. Meja sneženja se bo spustila do nadmorske višine okoli 800 m, ob močnejših padavinah pa lahko tudi nižje. Pihal bo okrepljen veter severnih smeri, na Primorskem zmerna do močna burja. Temperature bodo od 4 do 9 °C.

Ponoči bodo padavine oslabele in ponekod ponehale, meja sneženja se bo na jugu še nekoliko znižala. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8 °C.

Jutri zjutraj bodo padavine večinoma ponehale, proti večeru se bo od zahoda jasnilo. Ponekod bo še pihal severni ali severovzhodni veter. Najvišje dneve temperature bodo od 8 do 12 °C.

Opozorilo

Najmočnejši sunki burje na Primorskem bodo danes in v prvem delu noči na ponedeljek na izpostavljenih mestih presegali hitrost 100 km/h.

Vir: Meteo.si

Obeti

V torek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod v notranjosti Slovenije bo zjutraj slana. V sredo bo deloma sončno, proti večeru bodo na zahodu rahle padavine, navaja Arso.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.