https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Red Bull sponzor Mure 05 za 400 tisoč evrov na sezono?

16.6.2011  

Po poročanju Nogomanie naj bi se podjetje Red Bull dogovarjalo za sponzorstvo murskosoboške Mure 05.

Znesek na sezono naj bi se gibal okrog številke 400 tisoč evrov, kar bi pomenilo, da je Mura 05 seveda s takim vložkom zmožna še kaj več kot le sredine prvenstvene lestvice v 1. SNL, v kolikor bo tam tudi igrala. Muraši namreč še vedno čakajo odločitev nogometne zveze o igranju med prvoligaško konkurenco.

Topič: Pogovore vršimo z večimi potencialnimi sponzorji

Predsednik Mure 05 Miroslav Topič je na naše vprašanje, ali drži, da se dogovarjajo z Red Bullom, odgovoril: "Trenutno vršimo razgovore z večimi potencialnimi sponzorji. Vsekakor nam je želja pripeljati v klub kakšnega večjega, kar bi nam olajšalo nadaljnje delo. Dosti je pri tem odvisno tudi od tega, če nas NZS sprejme v 1. ligo oz. ne. Trenutno dokončen dogovor še ni sklenjen z nobenim od potencialnih sponzorjev in ko bomo kakšno zadevo dorekli in zaključili s podpisom pogodbe, bomo o tem tudi obvestilii javnost z naše strani."

Muraše, ki so s pripravami na novo sezono začeli v torek, naj bi sicer v kratkem okrepil tudi napadalec iz Hrvaške, še poroča Nogomania. Že danes pa bi se na treningu morala pojaviti tudi stebra obrambe Damjan Ošlaj in Fabijan Cipot.

    Komentarji

    1. murazavedno
      16.06.2011 ob 16:06 murazavedno

      tou se čaka¨¨!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.