https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Škaper in Cifer v soboto v Lendavi proti Zahoviču in Ačimoviču

Lendava, 17.6.2011  

V Lendavi se jutri obeta pestro nogometno dogajanje, ki bo potekalo od jutra pa do večera. Začeli bodo najmlajši, vrhunec bo ob treh, ko bo humanitarna tekma med pomurskimi legendami in zlato generacijo, zaključek pa bo pripadel pokalni tekmi med Odranci in Hotizo.

Na igrišče lendavskega športnega parka bodo stopile selekcije U6, U8, U10, U12 in deklice, mladinci Nafte pa bodo merili moči z mladinsko ekipo klubov MNZ Lendava. Po vsaki tekmi se bo odvijal spretnostni poligon za nagrade, kjer se bodo igralci mlajših katerogrij potegovali za nagrade v različnih igrah.

Pomurske in slovenske legende na kupu

Zagotovo bo največje zanimanje pritegnila humanitarna tekma med pomurskimi legendami, pri katerih bodo med drugim nastopili Štefan Škaper, Feri Cifer, Robert Belec, Marjan Drvarič, Janko Irgolič, Bojan Jančar, Zlatko Herceg, Jože Vori in Dean Novak, ter zlato generacijo, kjer naj bi nastopili Zlatko Zahovič, Milenko Ačimovič, Mladen Rudonja, Darko Milanič, Marko Simeunovič, Aleš Čeh, Mladen Dabanovič, Amir Karir in drugi. Zanimiva tekma se bo pričela ob 15. uri.

Odranci ali Hotiza?

Ta konec nogometnega druženja bo odigran še finale pokala MNZ Lendava med Odranci in Hotizo. Pred omenjeno tekmo, ki se bo začela ob 17.30 uri, bodo Odranci prejeli pokal za osvojitev prvaka 3. SNL-vzhod, njihov igralec Boštjan Zelko pa priznanje za najboljšega strelca lige. V polčasu tekme bo še podelitev ostalih nagrad, priznanj in pokalov v Pomurski nogometni ligi in ligah MNZ Lendava, kasneje pa se bo druženje nadaljevalo ob pogostitvi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.